Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aft pod jazykem?

Od: pic odpovědí: 8 změna:

Zdravím, mám prosbu, pod jazykem na spodu( na tech mistech jak vychazí sliny) tak se mi zduřela zčervenala a nafoukla jedne ta žláza či co to je.Nevite co by to mohlo byt?Jestli je to jen aft a zmizí to nebo si stim mam lamat hlavu? Celkem to bolí tak vubec nevim, snad mi rozumíte nevim jak to mam lepe popsat. Dekuji za odpoved

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nho
hodnocení

0x

Do 10 dní to zmizí.

hodnocení

0x
Na aft jsem měl vychytávku, nechat přímo na něm rozpustit celaskon. Trošku to stipne a zmizí do 2 dnů.

faithoncemore*
hodnocení

0x

Na cokoli bolavého v ústní dutině (pravda, se zubama chodím k zubařce :) ) mám dome vždy FLORSALMIN. Nakapu ho na šťouchátko na čištění uší a přidržím to na bolístce - cca třikrát denně. Uzdravuje se vše před očima.

hodnocení

0x

Záleží na tom, co to vlastně je. Ale myslím si, že afty pod jazykem nebývají. Může to být ucpaná slinná žlázka. Každopádně pusu udržujte v čistotě. Čistěte zuby a občas jen vypláchněte.

doplněno 27.12.14 07:46:

Montek zmiňuje Herbadent. Ten je opravdu skvělý. Ale ne ke kloktání. Je k potírání. Působí velmi účinně.

martinaa*

Babkazov, bohužel je to tak, bývají i pod jazykem.

montek
hodnocení

0x

Jezte Bkomplex, prostě vitamíny B.Kloktat Herbadentem.

zizulle*
hodnocení

0x

Ahoj, jestli je to aft, tak já si na něj dávám alpu, na chvíli to uleví. Další je stopangin, přímo na místo, kde je aft. Jíst hodně vitaínu B a C. Můžete zkusit na místo, kde je aft přiložit i kousek cibule :)

karolinka1*
hodnocení

0x

ked je to afta tak by to malo asi aj samo zmiznuť ... ale afty sa väčšinou zvyknu vrátiť. podla mna ti chýba daky vitamín :) skus si dačo pozrieť na nete alebo v lekarni sa porad...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]