Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrácení daně

Od: moonbeach odpovědí: 1 změna:

Zdravím, ještě studuji, ale na jaře jsem byla krátce zaměstnána na HPP (březen - červen)- Podepisovala jsem "růžový papír". Zajímalo by mně, zda mám nárok na vrácení daní, příliš se v tom nevyznám...Na koho bych se měla obrátit a kolik by to cca bylo, když má hrubá mzda byla 24 000?

Krásné svátky všem

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jestli jste od té doby nebyla nikde zaměstnaná a nejste ani teď, může Vám zúčtování daně provést poslední zaměstnavatel. Spojte se co nejdříve se mzdovou účetní. Zašle Vám znovu daňové prohlášení a řekne Vám, co máte doložit (potvrzení o studiu nejspíš, jinak nevím). V prohlášení vyznačíte podle jejích pokynů a podepíšete se v patřičných kolonkách a bude Vám vrácena daň, kterou jste tenkrát zaplatila. Pokud jste (po slevě) neplatila žádnou daň, není co vracet a celý popsaný proces je zbytečný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]