Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nízký tlak

Od: hasha* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, je mi 14 a už asi od devíti let mám problémy s nízkým tlakem. Doteď to ještě šlo, sice jsem za tu dobu 6x omdlela, ale jinak mi bylo dpbře. Ale v poslední době je mi na omdlení téměř každý den a nic mi na to nepomáhá. Nejhorší ale je, že se mi dělá na omdlení zejména když dlouho stojím nebo sedím, takže ve škole je mi špatně každou hodinu a kvůli tomu se nesoustředím a mám velmi špatné známky... Budu ráda za každou radu co by mi mohla pomoct.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

1x

No doktor Vám moc nepomůže.Na vysoký i nízký tlak neznají doktoři vysvětlení,na vysoký jsou medikamenty,ale na nízký nic.V období puberty,menzes atd.je to ještě horší...na mě špatně působí i změna počasí.Pomáhá mi chlazená coca cola,teď už piju i kafe,ale jen kvalitní pressa,z turka je mí ještě hůř,hodně zeleného čaje.Kup si kvaliní sypaný a udělej si hrníček,který nalij do velké petky a dolij vodou,ochuť třeba citronem a popíjej celý den.Popřípadě si kup maté čaj,ten obsahuje i hodně kofeinu.

V obchodě s bylinkami a zdravou výživou,nebo v lékárně se dá koupit unava.heureka.cz/...

panlekarnik.cz/... ovšem guaranu i kofein vyrábí sposta firem a je sposta druhů.Já osobně preferuji guaranu,nedráždí žaludek jak čistý kofein.

k2
hodnocení

0x

A co takhle zajit k doktorovi, o tom jste nepremyslela?

aaella*
hodnocení

0x

V tvém věku jsem taky trpěla na nízký krevní tlak a rovněž se mně podařilo párkrát omdlít. Pomáhalo mně pořádně se najíst, nosit s sebou tabulku čokolády a studenou vodu nebo kolu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]