Nejste přihlášen/a.
No doktor Vám moc nepomůže.Na vysoký i nízký tlak neznají doktoři vysvětlení,na vysoký jsou medikamenty,ale na nízký nic.V období puberty,menzes atd.je to ještě horší...na mě špatně působí i změna počasí.Pomáhá mi chlazená coca cola,teď už piju i kafe,ale jen kvalitní pressa,z turka je mí ještě hůř,hodně zeleného čaje.Kup si kvaliní sypaný a udělej si hrníček,který nalij do velké petky a dolij vodou,ochuť třeba citronem a popíjej celý den.Popřípadě si kup maté čaj,ten obsahuje i hodně kofeinu.
V obchodě s bylinkami a zdravou výživou,nebo v lékárně se dá koupit unava.heureka.cz/...
panlekarnik.cz/... ovšem guaranu i kofein vyrábí sposta firem a je sposta druhů.Já osobně preferuji guaranu,nedráždí žaludek jak čistý kofein.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.