Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevolnost po prášku proti otehotnení

Od: fiflenina odpovědí: 2 změna:

ahoj, prosím Vás o radu..

neberu antikoncepci...předevčírem jsem spala s přitelem...a tak trochu to nevyslo!

druhý den jsem jela na pohotovost...,tam mi dali 8 prášků...,4 at si vezmu hned a 4 po 12hodinách..

takže první sem si vzala v 16:00 a ten další ve 4:00 ráno..., v 8:00 se mi udělalo nevolno, zvracela sem celé dopoledne

chtěla bych se zeptat, jestli je to normální? a jestli se za ty 4 hodiny ty prášky stačili vstřebat...

děkuji...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

moxa*
hodnocení

0x

Já si párkrát omylem vzala jen dva prášky najednou z normální antikoncepce a zvracela jsem taky...vždycky jsem si říkala, co by asi teprve udělal Postinor...takže normální to podle mně je. Zároveň se mi zdá, že za 4 hodiny už musely být ze žaludku pryč, takže snad OK.

fiflenina
hodnocení

děkuji moc za odpověď, hned sem klidnější...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]