Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Angina - zanet str. ucha?

Od: 098765 odpovědí: 5 změna:

ZDravim, mam anginu a do toho me zacaly bolet usi (nic hrozneho) + obcasne zalehnutí. Byla jsem s tim u doktora, podival se mi tam a nic tam nenasel, ze je pry vse v poradku. Ale kdzy se mi koukal do leveho ucha, tak asi zajel moc hluboko a zabolelo to. Ted me boli jen to leve ucho, obcas mi v nem pichne. Myslite, ze se mi k angina hodna pridat jeste zanet str. ucha nebo za tu bolest v mem uchu muze doktor?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, bude to jen nešetrný zákrok lékaře. Jak na tom jste s bolestí ucha dnes? Zdravím!

zho
hodnocení

0x

Nepíšete podstatné - jak jste přišla na angínu a čím se léčíte. Pokud skutečně máte angínu a berete ATB, pak se uchem nezaobírejte, přejde to časem. Částečný diskomfort v uchu je běžný při zhnisaných mandlích.

098765
hodnocení

0x
Anginu mam a ATB beru.
Dnes me boli jen jedno ucho. Smrkala jsem a tak mi v nem prasklo, ze jsem myslela, ze vyskocim dva metry vysoko. *zed* a prijde mi, ze mi zalehava jen v teple.

098765
hodnocení

0x
Myslite, ze i presto, kdyz me to nebude nadale bolet musim k doktorovi, resp. na pohotovost?
jos*

Není třeba dělat nic. Berte dále ATB a nechoďte ven.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]