Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bydlení a život v Drážďanech nebo Lipsku?

Od: jj* odpovědí: 3 změna:

Máte zkušenosti s bydlením v těchto městech,kvalitou života,prací?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

1x

Já osobně přechodně pobýval v Mnichově a sem tam v Drážďanech, když jsem tam hrál fotbal a kamarád pouze v Dráždanech, oba dva jsme se schodli, že Drážďany jsou taková větší Praha, celkem snadno se tam lze orientovat, tak jako v Praze, co se týče práce, nás živil fotbal, ale s pár lidma jsme se tam seznámily a ty říkali, že práce je tam vždycky dost a obecně jsou tam lepší peníze než u nás v ČR, proto jsme si mohli dovolit se tam živit jen fotbalem :-D Celkem nás překvapilo, že spousta němců docela rozumí češtině v období Vánočních trhů je to tam samej čech, jinak mi němci přijdou o něco málo ochtonější než češi, ale taky se tam najde spousta arogatních blbečků, s potravinami je tam podobné, něco dražší něco levnější. Každopádně je tam o hodně větší výběr všelijakých produktů než u nás. Veškeré služby jsou tam obecně dražší než u nás, tomu také odpovídají jejich platy i taky si myslím, že ač mají dražší služby pořád jim zbyde víc než čechům :D

doplněno 24.12.14 21:50:

Určitě na čechy nekoukají jak na ukraince, mě se to ani jednou nestalo naopak ve všem mi vždy vyšli vstříc a snažili se pomoct. Ono taky dost záleží jakými lidmi se asi obklopíte

nh
hodnocení

0x

MYslím, že je dnes jedno, zda jde o bydlení ve východní nebo západní části Německa. Němci na Čecha (přistěhovalce) koukají jako mi zde na Ukrajince.

rrr*

to není pravda...když koukají...tak na normálního cizince...a né jako na nějakou spodinu...pracoval jsem v nemecku cca 6 let..tak vím o čem mluvím..jsou tam zvyklí ..Jinak než v Čechách...každopádně...rozdíl tam je...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]