Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
tak se jdu taky poradit s pamětníky, jestli si nepamatuje někdo starší český černobílý film, odhaduji rok vzniku na 1955-1975, kdy adoptivní syn (asi tak 6-9 let) uteče adoptivním rodičům, když se o adopci dozví a vydá se hledat svou původní rodinu. (Nejedná se o film Pozdní léto s V. Galatíkovou, D. Medřickou a J. Valou.) Najde uřvanou ženskou v domku (vypadá trochu jako drážní domek), která koupe kojence pod pumpou a vidí, že tam není vítaný. Tak se vrátí zpět domů. Část cesty jde po kolejích.
Asi by to byla velká náhoda, kdyby někomu uvízl v paměti, ale třeba budu mít štěstí. Netuší někdo, jak se to jmenovalo? Díky za nápady.
No jasně! Při čtení otázky mně ihned napadl název Kapitán Korokrán, ale to je blbost - to je film s Burianem. Kapitán tam ale naprosto jistě byl. Po chvilce přemýšlení a hledání je to jasně Kapitán Korda. Je to film z roku 1970, na fotky z něj (a nejen na ně) koukněte na csfd.cz/...
šmarjá, je mi to povědomý, ten kluk blonďáček jak kdyby vypad z filmu Kloflíková válka a matka myjící kojence u pumpy taková hubená s rozcuchanými vlasy? ...to šmarjá bylo myšleno tak, že Vy mne vytáhnete na blaho vědomí a už jsem zpátky v tom nevědomí, haha, kdy si chci na něco vzpomenout a nemohu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.