Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
17.12.2014 jsem poslal jeden balík danému člověku na dobírku, že mi ho zaplatí. Na poště jsem zaplatil poštovné a oni balíček odeslali. Daná osoba, které měl balíček přijít, mi napsala, že v sobotu balíček dorazil. Kdy prosím dorazí složenka? Jak dlouho trvá, než to přijde? Nebo mám zajít na poštu?
Díky předem.
3x
Počkejte do týdne od přijetí dobírky. Jestli byla dobírka přijata, o čemž se můžete přesvědčit podle jejího čísla na sledování zásilky, určitě peníze přijdou. Někdy to však trvá až týden. Minimální doba doručení peněz na váš účet je 3-4 pracovní dny.
doplněno 23.12.14 20:03:Tak pak připočítejte ještě 2 dny navíc. Kdyby to ani tak nepřišlo, teprv se poptejte u vás na poště, ale určitě to dojde, nebojte. Já mám spíš špatnou zkušenost, že si adresát prodlouží uložení na měsíc, pak si to stejně nevyzvedne, mně jde k újmě poštovné a po Vánocích o to zboží už není zájem, takže dobírky už posílám jen lidem, které znám. Když vidím při stání ve frontě na poště, kolik lidí na poště odmítá s klidným svědomím dobírky, jímá mne vztek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.