Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Česká pošta - peníze nepřícházejí

Od: uruta odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

17.12.2014 jsem poslal jeden balík danému člověku na dobírku, že mi ho zaplatí. Na poště jsem zaplatil poštovné a oni balíček odeslali. Daná osoba, které měl balíček přijít, mi napsala, že v sobotu balíček dorazil. Kdy prosím dorazí složenka? Jak dlouho trvá, než to přijde? Nebo mám zajít na poštu?

Díky předem.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

3x

Počkejte do týdne od přijetí dobírky. Jestli byla dobírka přijata, o čemž se můžete přesvědčit podle jejího čísla na sledování zásilky, určitě peníze přijdou. Někdy to však trvá až týden. Minimální doba doručení peněz na váš účet je 3-4 pracovní dny.

doplněno 23.12.14 20:03:

Tak pak připočítejte ještě 2 dny navíc. Kdyby to ani tak nepřišlo, teprv se poptejte u vás na poště, ale určitě to dojde, nebojte. Já mám spíš špatnou zkušenost, že si adresát prodlouží uložení na měsíc, pak si to stejně nevyzvedne, mně jde k újmě poštovné a po Vánocích o to zboží už není zájem, takže dobírky už posílám jen lidem, které znám. Když vidím při stání ve frontě na poště, kolik lidí na poště odmítá s klidným svědomím dobírky, jímá mne vztek.

uruta
hodnocení

Mockrát děkuji za odpověď. Právě jsem toto nevěděl. Na účet to přijít nemá, má to přijít složenkou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]