Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podpora v nezaměstnanosti

Od: tregedo* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den , milí rádcové,

v lednu tohoto roku jsem byl hlášen na úřadu práce, od února jsem pracoval a byl se mnou skončen prac. poměr ke dni 1.12.2014 (bylo to za tu dobu mé 3. zaměstnání) ve zklušební době ze strany zaměstnavatele.

Byl jsem se nahlásit na úřadu práce a po Novém roce tam mám jít podepsat nějaké papíry k přiznání podpory aby mi byla v lednu vyplacena.

Jenže už asi 3 lidi mi říkali že nic nedostanu, když nemám odpracovaný celý rok t.j. 12 měsíců v kuse, To skutečně nedostanu podporu i když si mě úřednice pozvala a já lítal abych sehnal papíry z agentur? Skutečně jsem lítal zbytečně a oznámí mi to až při zminované návštěvě i když určitě viděla kdy jsem tam byl hlášen naposled a celý rok opravdu nemám?

Děkuji za rady a odpovědi a krásné svátky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

2x

Pokud máte v posledních dvou letech odporacováno 12 měsíců s důchodových pojištěním, tak podporu dostanete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]