Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak kontaktovat Občanské judo

Od: meri* odpovědí: 6 změna:

Resim jiz jednu dost dulezitou vec chtela bych to zkusit pres porad obc. juda ale nedari se mi to nechtela bych to medializovat poradi nekdo dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sumaya*
hodnocení

0x

Aloha :) napiš, čeho se to týká. Sumaya

meri*
hodnocení

Dekuji za zeptani o co jde.Jde osoused. strom ktery je 15m vysoky o prum 80 vse jsem resila na ziv prostredi vcetne starostky a dopadlo to tak ze ji naridily strm prorezavat a hlavne uklize nic se nedeje strm me stini vse mechovati zanasi svody a okapy skratka tento hromotluk nepatri do zastavby ato nemluvim co ze stromu dene spadne tak jsem si myslela ze by to obc judo pomohlo vis tedy jak diky

sumaya*

Aloha :) je mi líto, tak v tomto případě, ti odpovědět neumím. Toto záleží na komunikaci a lidské úctě jednoho k druhému. Možná bys mohla zkusit Honzu Chaloupeckého a jeho Černé ovce na Čt 1. Držím palečky, ať se situace vyřeší co nejdřív a nejlépe pro obě zúčastněné strany. Sumaya

toni*
hodnocení

0x

Pro občanské judo to není dost atraktivní, nebo lépe řečeno již to několikrát řešili. Pokud není možná domluva, tak na hrubý pytel hrubá záplata. Navrtejte kmen, do otvoru dejte látku, která ten strom odrovná - uschne. Podrobnější návod (přípravek na likvidaci stromu) od mě nečekejte. Zelení by mě žalovali.

meri*
hodnocení

Tony to jsem mela udelat hned kdyz jsem se nastehovala tak dpopada clovek ktery resi poctive jinak dik

ondrasek*

takové malicherné problémy... babičce soused ukradl (oplotil a začal využívat) pozemek který naše rodina vlastní již přes 200let již 8 let se sním soudíme a stálo nás to 90 000Kč a NIKOHO TO NEZAJÍMÁ.

Chápu že jsem Vám nepomohl ale věřte že lidé mají i větší problémy než listí na zahradě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]