Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak říct ostatním o své orientaci?

Od: okurka odpovědí: 9 změna:

Ahoj, je mi 16 a jsem nejspíš gay.. Jako líbí se mi i holky, ale nějak si nedokážu představit mít s nimi pohlavní styk.. takže vás prosím o radu .. jak to říct nebo naznačit ostatním? Aby to vzali s přehledem.. :(

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ještě se vyvíjíš a uvidíš co a jak bude.

Vím o případu, že u nedělního rodinného oběda vstal synek a oznámil "Vážená rodino, chtěl bych vám oznámit, že mám přítelkyni. Jmenuje se Karel" *ua**ua**ua*

zztop*

Sám sice nevím jak bych něco takového říkal, ale při této odpovědi mi hned naskočilo toto:

zwiki*
hodnocení

0x

Ahoj.V dnešní době je to normální a nikdo ti hlavu neutrhne,,když to povíš.Jen -jenyk- tomu nerozumí a píše nesmysly.

dejv95*
hodnocení

0x
Počkal bych, až bude s někým měl trvalý vztah. A joo je to dost těžký to říct, hlavně najít tu dvahu. Já třeba na to, abych to řekl rodině nemám a asi na to budu mít až ve chvíli, kdy nebudu nucet s nima žít. Věřím že jednou to půjde, ale taky vim že rodina to většinou trochu hůř nese.

simsalabim*
hodnocení

0x

Počkej třeba do 20 let. S holkou si nedokážeš představit sex a s klukem tedy jo? Nenaznačuj ostatním nic, třeba si ještě nepoznal tu pravou a jen si myslíš, že jsi na kluky. *cteni*

okurka
hodnocení

No jako asi taky ne.. já ani nevím..možná..

simsalabim*

Dej tomu ještě čas :)

okurka
hodnocení

Jo.. pár lidí už se mě na to zeptalo.. jestli náhodou nejsem na kluky.. vždy řeknu, že ne..

eulalie*
hodnocení

0x

Nic neříkat, nenaznačovat. V šestnácti letech je to ještě brzy. Asi ještě psychicky zrajete, dejte tomu čas. Nakonec - oznámit to můžete vždycky, ale vzít zpátky už neeee.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]