Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepoznáte ji?

Od: zuhud® odpovědí: 23 změna:

Dobrý den,

hledám už dloooouho, ale opravdu dlouho jednu písničku. Je v ní com, come to (two) life (live) feel tu bajt...něco takového? Je staršího data, kolem 80 let (odhad), a zpívá to chlap. (jinak nejsem vůbec angličtinář)

Nenapadá vás, co by to mohlo být? Neznáte ji čirou náhodou a nepoznáte? Už jsem z toho celá zoufalá.

Prosím, moc děkuji. Třeba ji opravdu někdo zná.

Moc děkuji, jsem opravdu už celá zoufalá. Děkuji

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Hned ako som precital tych zopar slov mi napadlo toto :Afrika Bambaataa - Feel the Vibe

A su to 90 roky (cca.1994)

faithoncemore*

Tak to máme všichni radost :) a bejt Váma, tak si ty pusy od vděčného děvčete vyberu ;)

A my staří bigbíťáci, viďte, Bene, my se trefíme snad někdy jindy u nějakýho blues :)

ben®

Dobrý den, no, jasně (jak by řekl pan Donutil). Ale, kdybych byl býval věděl, že tazatelka hledá takovou šílenost, tak bych byl býval sem nechodil . Jo, a tazatelce se tímto omlouvám za to označení této písně. Zdravím!

Manzelka uz spi,tak mozem...

doplněno 22.12.14 22:13:

Tie pusy...stacia smajlikove :)

hodnocení

*pusa* *pusa* *pusa* *pusa* *pusa* *pusa* *pusa* *pusa* *pusa* *pusa* *pusa* *pusa* *pusa* *pusa* *pusa* *pusa* *pusa* *pusa*

*smich* já své slovo držím. *hej*

doplněno 23.12.14 10:51:

Ještě dopíši: díky této písničce, co jsem hledala, a díky vám, našla, jsem našla ještě jednu. Slyšela jsem je do včerejška jednou a to kdysi na diskotéce, kde ji hráli. Od té doby jsem je nikde neslyšela.

hodnocení

Jinx: TO JE ONA ! PANEBOŽE DĚKUJI !

doplněno 22.12.14 21:37:

Proboha, jak jsi to poznal? Panebože, děkuji, děkuji, děkuji, děkuji, děkuji ! Máte u mne pusu a ne jednu !

doplněno 22.12.14 21:54:

Jinak všem děkuji za pomoc a za laskavost mi pomoci. Děkuji moc, moc, moc.

Ja som na tom fical v tych rokoch...a na podobnych.Zbierka cca.200 kaziet.Dnes mam taku uchylku vsetko hladam znova po 20 rokoch na nete a v samozrejme lepsej kvalite.Pri kazetaku som v 90.rokoch presedel niekolko hodin denne a nahraval a nahraval.Samozrejme som si robil zaznamy o nazvoch pesniciek a tak...Mam radost ak ta hudba robi radost.Pre 80.90 roky mam slabost..na tom som vyrastal.

janplinto*
hodnocení

1x

Dobře, také to zkusím. *kafe*

doplněno 22.12.14 20:43:

Více detailů. I zdánlivě nepodstatný může být klíčový.

doplněno 22.12.14 20:53:

Co třeba další slova, klidně i foneticky.

hodnocení

Ne :(

doplněno 22.12.14 20:50:

nevím, moc toho nevím, myslím si, že to zpíval černoch. Ale chlap to byl 100%.

doplněno 22.12.14 21:21:

fíl to weit evry bady kome life, fíl to weit very bady kame life, fil to weit evry bady kame life, kam kaml lajf, - Tak něco podobného

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste ještě doplnit např. styl písničky, rychlost, zda je hlas drsný nebo sladký a zda jsou ta slova v písni opakovaně. Zdravím!

doplněno 22.12.14 19:53:

zuhud - a on se hrál rap už v 80tých letech? To si nejsem moc jistý, ale já ho vlastně nemusím.

Až budete potřebovat nějaký pop, rock či blues (i z té doby), tak dejte vědět .

doplněno 22.12.14 20:01:

zuhud - a neviděla jste tu písničku jako videoklip? Tedy, nějaký jeho popis.

doplněno 22.12.14 20:24:

Tady máte jednoho drsňáka a jeho pecku. Bohužel, právě dnes zemřel, tak už nám zpívat nebude.

hodnocení

ben: je to drsnější, něco jako rap, a rychlá, nic sladkého.

doplněno 22.12.14 20:24:

No fakt dík - mám to i tak těžké a ještě rejpete. :-/ No joooo :-D

tiffany*

Ach jo Bene, tak to je hodně smutná zpráva... tif.

ben®

Dobrý den, ano, je to smutné a je ho škoda. No, doufám, že nám snad ještě dlouho vydrží Eric Clapton (který je Bůh). Zdravím!

tiffany*

Doufám také a přeji pěkný den :), tif.

faithoncemore*
hodnocení

0x

Vím, jak to člověka žere, když mu v hlavě opakovaně zní nějaký hudební motiv a ne a ne ho identifikovat.

Tož abyste měla klidné svátky, budete se muset nahrát a ten zvukovej soubor sem vložit, zanotovat nám to. :)

Jestli se stydíte a umíte noty, tak holt napište noty :)

hodnocení

Já opravdu ale opravdu zpívat neumím. Když jsem někde zazpívala, rychle se vylidnilo a okolí se drželo za hlavu.

faithoncemore*

:-D ...ale jděte, každej trošku umí zpívat. Tak si dejte dvojku vína nebo dvě a pak šup sem s nahrávkou, ať se záhada objasní :)

A co zapískat melodii? To by nešlo?

doplněno 22.12.14 23:33:

No tak nic. Už vidím, že jdu pozdě :)

dejavu*
hodnocení

0x

Zkuste to zabroukat sem, jestli máte sluchátka s mikrofonem, stačí zmáčknout to zelené tlačítko uprostřed midomi.com/...

doplněno 22.12.14 19:55:

Automatu se stydět nemusíte, zkuste to! A jestli to nepozná, zkuste to třeba vyťukat na piano. V nejhorším můžete projíždět youtube a zkoušet oldies 80ˇ, jestli to nenajdete v nějakém výběru discohitů z té doby, ale je to dost úmor.

doplněno 22.12.14 20:38:

Gala mne napadla hned, je to má oblíbená písnička, ale ta je z 90. let, tak jsem ji s lítostí zavrhla. :) Ale, teď už se neudržím a ... ;)

hodnocení

Zkoušela jsem to, a nenašlo to. :(

hodnocení

0x

Zkus si vyhledat: GALA - Come into my life

Zpívá to žena, písnička byla vydaná v roce 1997. Ty tebou zadaná slova v refrénu jsou.

hodnocení

Nee, Gala to není, zpíval to chlap.

hodnocení

0x

Dneska se mi nechce věřit že jsem se u takovéhle muziky mohl učit látku do školy a dokonce jsem u toho dokázal i usnout.

Interpreta AFRICA BAMBAATAA si alepspoň vybavuju, ale jediná písnička od nich kterou jsem kdysi slyšel je Pupunanny.

Bylo to ještě v době kdy vysílalo slovenské Rock FM Rádio.

Děkuju za zajímavou vzpomínku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]