Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám název filmu

Od: fidonet* odpovědí: 5 změna:

Přeji pěkný večer,

manželka by ráda shlédla jeden film s Butlerem, ale nedokážeme přijít na to jak se film jmenoval.

Žena potká u moře muže, není to na pláži, ale na takovich skaliskách, kolem vede hradba a vede tudy cesta. Žena se ptá na cestu, a oni spolu stráví nějakou chvilku, a ona se do něj zamiluje. Možná je to v irsku. Já si vzpomínám, že v tom hraje roli i svetr nebo nějaké mikina, kterou jí půjčí ( nebo naopak) a pak se nějak k sobě vrátí ...

Není to moc, ale možní to někoho, ten název, cvrnkne do nosu. ( já si nejsem jistý zda tam ten G.Buttler hrál)

díky předem Fido

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

faithoncemore*
hodnocení

3x

csfd.cz/...

doplněno 20.12.14 20:22:

tedy pokud je toto to první setkání :)

fidonet*
hodnocení

Ano děkuji, to je ten správný film

Body jsou na cestě

Přeji pěkný den

faithoncemore*

I já Vám přeji pěkný den, jste skvělý manžel, když s paní sdílíte i takového filmy :) (jakože filmy cituplné a honičekprosté s naprostým nedostatkem agentů :-D )

dejavu*
hodnocení

2x

Dobrý večer,

pohlédněte sem vpravo na všechny jeho filmy, případně si je rozklikněte a počtěte, o čem jsou a jistě na to brzy přijdete, jaký je ten správný. csfd.cz/...

repkin*

bod, teď jsem chtěl napsat to samé :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]