Nejste přihlášen/a.
Používal jsem dlouho dobu ICQ, poslední verzi 7M. Najednou se stalo to, že se mi při přihlášení neobjevili žádné zde ponechané zprávy,ani smajlíci atd. ( Problém je v tom, že se tímto způsobem hlásí 10 letá vnučka,ža už je ze školy doma.)
Tak jako dříve to funguje jen pokud jsme oba připojeni a psaní zpráviček probíhá v reálném čase. Zkusil jsem se znovu registrovat pod novým číslem,přešel na verzi 7.7., ale stále to nefunguje jako dříve. Kde dělám chybu?
Zkuste místo programu ICQ (který je mimochodem žrout paměti a obsahuje dost reklamy) použít např. Mirandu, která umožňuje přihlášení k více službám. Jejím prostřednictvím byste se měl dostat i k původní registraci na ICQ.
Zprávy z ICQ byste mohl najít i v samostatné složce v "Dokumentech" nebo v "Programu files" (pokud používáte Windows).
Omlouvám se, pokud odpověď nebude úplně přesná, program ICQ jsem naposledy použila před asi 4 lety ...
neinstaloval jsi něco? pokud ano tak sevrátit pomocí bodu obnovy...nebo se přihlas rovnou na ICQ.com , kde máš účat a zkus to odtud, jestli je to rovněž mrtvé..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.