Nejste přihlášen/a.
Ahoj od tě doby co sem narazil na tuto stránku sem s řikal jestli mi poradíte:
Zamiloval sem se do lesby byli to pěkný chvilky ale ona mi pak řekla že je lesba že se zamilovala do holky a že jenom zkoušela jaký to je být s klukem řekla že to je pěkný ale že radši chodí s holkama no já ji miluju a nevim co s tim
Ahoj! Tak s tím asi opravdu nic nenaděláš. Domnívám se, že ani nemá smysl se pokoušet cokoliv v jejím rozhodnutí zvrátit ve svůj prospěch. I kdyby se třeba k Tobě vrátila, určitě by to nebylo to pravé a stejně bys v koutku duše pátral, jestli je její láska k Tobě opravdová a nebo zase jenom nějaká zkouška. Její orientace se nezmění, v to nedoufej. Jedno "ale" tady může být. Jestli si z Tebe nedělá jenom srandičky a chtěla třeba nějakým způsobem (podle mne hodně nevhodným) vyřešit rozchod s Tebou. To by snad bylo ještě horší, než že je na holky. No nakonec to poznáš, pokud bydlí někde poblíž. Podívej, pro jedno kvítí slunce nesvítí , tak rychle zapomeň a rozhlídni se okolo sebe. Určitě najdeš tu pravou
a nebo budeš muset chvíli hledat. Nakonec i to hledání je moc krásné!
Gratuluju. Lepsi zjistit, ze je lesba, nez ze je transvestita.
Kazdopadne si utrel nos a mas utrum.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.