Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Žiji s přítelkyní ale milování je mezi námi málo. Tak to řeším pro mne příjemnou masturbací. Chtěl bych se zeptat jak je to se zdravím zátež na srdce a jiné. Je to v pořádku? Děkuji.
Dobrý den, jediné, co hrozí, je tenisový loket, ale to byste tomu musel holdovat převážnou část dne. Jinak netřeba se bát zdravotně žádných potíží, pokud zachováváte čisté ruce.
Možná by neškodil otevřený pohovor s přítelkyní, proč se sexu tolik vyhýbá a co by ona uvítala, abyste to mohli prožívat častěji spolu, pokud tedy nemá zdravotní problémy nebo nežijete ve vztahu na dálku.
Ahoj. Je to jinak. Levou zezadu, je to jako od cizího. Pomůže na ty chlupatý mejdla, použít mýdla tekutá? Já s nima nemám problém.
doplněno 22.12.14 13:58:Samuarraji, když se něco tře o kůži v dostatečné míře, tak tam chlupy nerostou. Podívej se třeba na svá lítka. Ze zadu. Všude nějaké chlupy budou a na tom lítkovém svalu moc ne. Můžou být mezi námi nějaké vyjímky. Znám chlapa, kterej má chlupatý i prsty na rukách. No, celej je spíš Yeti. Je to až děsivé. Ahoj.
doplněno 22.12.14 19:10:Tak, hlavně je to o tom, nenechat se nachytat tou hláškou. A ještě, že jsem bezvěrec.
Humbuckere - To je jasný, že když se něco o sebe tře, tak tam chlupy zákonitě nebudou růst. Já jsem reagoval na nějakej příspěvěk, kde pisálek psal že kdo honí má chlupaté dlaně nebo tak něco, proto říkám, že to je blbost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.