Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Polibky na rande

Od: algier odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

je mi 21 let a nikdy jsem se ani nelíbal ani nedržel s dívkou za ruku... to je teď vedlejší.

Zajímá mě, jak např. na rande kluk nebo holka vycítí, že toho druhého má políbit.
Dále mě zajímá, jak probíhá samotný polibek - to jako rtama zmáčknete ret toho druhého? A jak ví, jestli horní nebo dolní? A do jaké strany dát hlavu, apod... když u toho neřeknou ani slovo?

Nějak mi to hlava nebere...

Díky za ujasnění a přeji podvečer

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

nevím jak ostatní, ale u mě vždycyk zafungovala intuice, tak nějak jsem vycítil :) Pokud se jedná o první rande a s tou dívkou se skoro vůbec neznáte, zase bych to s těma polibkama nepřeháněl :-D Někdy stačí bohatě jen úsměv a popřát dobrou noc a počkat s tím až po pár schůzkách. A jak líbat? Kam s hlavou to jsem nikdy nějak neřešil, ono to vždycky tak nějak šlo samo, ale jestli jsi nejsi jistý tak až na to přijde, tak jí klidně řekni, že s tím moc zkušeností nemáš a ona tě povede ;)

pfpetr*

přestan o tom přemýšlet nemá to smysl . Nech tomu volný průběh a netlač na pilu. Ten okamžik poznáš . A radši menší trapas než být stydlivka

donkarel*
hodnocení

0x

No měl jsem to podobně, první pusa ve 20 :)

A teď zpětně bych řekl, že jsem s tím čekal moc dlouho (až třetí rande, předtím teda pusa na tvář to ne zase že by nic nebylo).

Prostě až se někde zastavíte, tak se na ní podíváš a když pohled zopakuje a hned neuhne, tak jí dáš polibek. Nevěřím tomu, že bys nikdy nedával pusu třeba rodičům, tak uděláš to samý i u dívky. A hlavu samozřejmě natočíš trochu na stranu, jinak se srazíte nosama :) ze začátku se třeba i těma nosama trefovat budete, ale to se časem vychytá.

Ale jestli se bojíš a přemýšlíš o tomhle, tak nechci vidět jak budeš "špatnej" prvního sexu :) to je ještě horší, než nějaká pusa :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]