Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaměstnavatel nechce vyplatit mzdu

Od: vrbikovatereza odpovědí: 2 změna:
Dobrý den. Zaměstnavatel mi nechce vyplatit mmzdu. Od 12.listopadu jsem na neschopnosti kvůli rizikovému těhotenství. Neschopenka se mi nedařila doručit-bylo mi řečeno že mám zaslat poštou ale dvakrát se mi vrátila zpět. Tak ji tam manžel vezl osobně. Dnes jsem si měla dojít pro výplatu za odpracované dny a agentura mi to nechce vyplatit. Jak se mohu bránit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ju*
hodnocení

0x

Začátek PN jste ohlásila zaměstnavateli kdy? Jak - mailem, sms, telefonicky? PN jste poslala kdy - 1den po začátku PN? Jak jste PN poslala doporučeně, obyčejně, holubí poštou - pokud doporučeně - máte doklad, když se Vám vrátila - máte obálku od vrácení, podruhé - máte doklad o odeslání, když se vrátila - doklad od vracení?

Pokud nemáte od ničeho doklad - zřejmě budete mít smůlu, což agentury dobře vědí a pokud by došlo k soudu asi nevyhrajete...

hodnocení

0x

A došla jste si? (píšete, že jste si měla dojít, jako by se to nestalo). Co znamená "nechce vyplatit"? Pokladní Vám nedala peníze? Nemáte nahlášený u zaměstnavatele účet?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]