Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aliexpress hledání

Od: klepi® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat mám problém s vyhledáváním konkrétního zboží jedná se konkrétně o košile když chci najít košili značky ralph lauren a zadám tento název do vyhledávání ni se nenajde, tak zkusím horse jen asi 4 ale žádná nevyhovuje nemátě někdo nějaký návod jak se dohledat co nejpřesněji. Předem děkuji Klepal Václav

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jestli to není tím, že Ralph Lauren není čínský noname, ale US značková móda.

doplněno 18.12.14 18:57:

Stěžujete si, že vám nikdo neodpověděl na otázku.

Když pominu, že v v dotazu nemáte vlastně žádný otaźník, tak svoji odpověď přepíšu do polopatštiny: US značku nemůžete na Aliexpressu najít, protože Aliexpress je čídský web. Prodává čínské výrobky. Neprodává značkovou módu z USA. Takže pokud chcete na Aliexpressu hledat značkové košile, musíte si najít nějakou čínskou značku.

Vysvětlení, co je Aliaexpress, najdete zde na Alibaba Group .

Několikrát se mi stalo že vyhledávač chinaprices.us našel z aliexpresu víc výstupů než vyhledávání přímo na jejich stránkách.
Nedá mi to tě neupozornit, že bude li zásilka dražší než 22euro, dostane to na posouzení celnice a případný padělek nemilosrdně zabaví. Ta cena se pro celní účely počítá včetně poštovného.
hodnocení

no to ano ale kdyz se podivate na cedulku uvnitr naleznete znamy napis made in china

jmhad*
hodnocení

0x

Od Aliexpress raději dál,spíše hodně dál. Již jsme řešili několik spotřebitelů, kteří naletěli.Přes tuto firmu koupili vadné zboží,ovšem reklamace či odstoupení od smlouvy není možné. Jednat s Čínou je trochu z ruky. makon @asociace-sos.cz

paw*
To je podobna rada, jako kdybyste rikal dal od ebaye nebo aukra. Aliexpres je podobna a alezitost, jen je to agregator nabidek.

hodnocení

0x

Ja jsem letos nakoupil cca 15 veci. Zatim vsechny prisli funkcni. U jednoho jsem myslel, ze nefunguje, ale prodavajici mi zaslal video jak s tim presne zachazet a ukazalo se, ze je to spis mou neznalosti. Casto ej u zbozi oznacena zaruka 60 dni, kdyz zbozi nedorazi, nebo je vadne, aby se dalo reklamovat. Zatim jsem to nepotreboval.

Dale je u nektereho zbozi uvedeno, ze kdyz nebude odpovidat objednavce, ze vrati penize a zbozi si muzete nechat, nebo vyhodit.

Neobjednavam ale nic draheho,spis doplnky, celovky, led zarovky a podobne

hodnocení

To jsou všechno dobrý názory ale nějak jste mi neodpověděli na otázku

Jakto že jsme ti ne odpověděli. Já ti říkal zkus vyhledávač chinaprices
chinaprices.us?q=Ralph%20/...
Samozřejmě že už ani číňani nejsou tak hloupí aby oficiálně nabízeli padělky takže inzerují Ralphly Laurenc ale to víš . . švadleny neumí psát latinkou takže možná pár písmenek na nášivce zapomenou vyšít :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]