Nejste přihlášen/a.
Dobry den
Povim vam strucne svuj pribeh o jedne divce,ktera me jak se rika ocarovala. Jak to vlastne zacalo, takze muj kamos a taky je to znamy a soused te holky mi jednoho dne ukazal jeji profil ktery ma na internetu,te holcine ted tahne na 17 ,me je 20.Jak sem ji videl tak na prvni pohled jsem byl z ni jak se rika hotovej... A vlastne kde zacal problem? Problem zacal s navazanim kontaktu s ni a dosud je to pravdepodobne problem neresitelny, za ktery si muzu ale i tak trochu sam.Po nejakem case jsem tu holku zacal potkavat na jedne diskotece,a mimochodem vetsi kocku sem fakt vzivote nevidel ,zdalo se mi chvilema ze na me hazi ockem ,ale to jsem si nejspis nalhaval,ale treba ne
,,no ale chyba byla v tom ze jsem mel moznost s ni navazat rec ,byla k tomu i vhodna prilezitost ,pripadalo mi ze je tam tak osamocena na tanecnim parkete,takze mel sem za ni jit a zacit se sni bavit a tak,ale ja jsem to podelal ,byl sem z ni fakt tak mimo ze jsem nemel tu odvahu za ni jit a neco ji rict ,myslel jsem na takovy kraviny ,jakoze by to mohlo zkoncilo nejakym trapasem a tak... Dalsi dny, porad jsem ji touzil moc poznat ,tak jsem na to sel jinou cestou a to tak ze jsem ji zacal psat na ten jeji profil ,ale vlastne diky tomu psani na profil se zacalo vsechno ,jak se lidove rika srat. Sel jsem na to asi velice spatnou cestou no..to psani zacalo klasicky Ahoj jak se mas ,tady nenastal az takovy problem , ten nastal az sem ji zacal psat jak se mi moc libi,jak je krasna atd. ,dale jsem se ji ptal jestli si na me nahodou pamatuje z tech diskotek,a to bylo zajimave ze vedela presne kolikrat jsem byl ja a ona na te stejne diskotece ,takze potom jsem si zacal myslel, nejspis naivne ze by mohla mit o me nejaky nepatrny zajem ,kdyz si aji pamatuje ,zrovna me, kolikrat me videla..Stale jsem si rikal tuhle holku musim poznat a tak.Tak jsem ji psaval dal a dal ,z jejich dalsich odpovedi sel videt ale bouzel jeji nezajem,nemohl jsem tomu uverit,protoze sem si najivne myslel ze by mohla byt nejaka nadeje ze bychom si mohli rozumet,ale tak bral jsem to ze se me zrejmne stydi.Po nejakem case jsem ji opet potkal na diskotece a to uz jsem se odvazil za ni prijit. Prisel jsem k ni podal jsem ji ruku ona mi ji taky podala a rikam ji ahoj to jsem ja Ondra a ona taky rekla neco spis cosi zakunkala jak kdyby i mam dojem se sklopenou hlavou a pak sla po velmi kratkem case nekam s kamaradkama..A od te doby se to zacalo vsechno srat,psal jsem ji jak je hezka holka ,jak se mi libi, a taky sem ji psal procpak jsme aspon neprohodili par slov jak jsme se videli a atd. ,po nejakem case co jsem ji psaval tak ji to zrejmne zacalo uz byt protivne ,jo a to jak sem ji zdravil na te diskotece tak se me opravdu zrejmne stydela a proto jsem si myslel ze bych se ji mohl libit,tak proto me to nutilo ji porad psat a myslet se ze mam u ni sanci.Bouzel se to pak zvrtlo,napsala mi jednoho krasneho dne ze jsem doterny a ze semnou nechce mit nikdy nic spolecneho,ale ja jsem nechapal proste kvuli cemu? A proc? Co jsem ji udelal nebo tak.Tak stejne jsem se o ni zajimal dal ikdyz mi napsala ze semnou nechce mit nic spolecneho.Stale jsem ji jak kdyby stopoval a zjistoval a chtel zjistit jaky je duvod ze nechce mit nic spolecneho.Pote jsem vymyslel debilni napad ,ze by mohli nektere moje nejlepsi kamosky vyzvydat a zjistit ten duvod misto me,najal jsem tech kamaradek vic a ty se sni seznamili a pak ji psali neco ve stylu ze ja jsem v pohode kluk a tak, a to uz byl nejspis vrchol a tim sem si to u ni nejspis posral hodne no ,ale ja sem ji stejne jak se rika dobyval dal i presto ze jsem udelal tady ty kraviny.Zacala me ignorovat jak se jen dalo,ale ja ji stejne psal,potom situace zacala byt velmi zajimava ,coz mi davalo jeste porad nadeji ze na to jak me tak strasne nesnasi a ignoruje tak i presto mam u ni asi sanci.No skratka jednoho dne jsem uvidel na svem mobilu od ni zmeskany hovor ,respektive prozvoneni, a tady si kladu otazku proc by prozvanela cloveka kteryho nesnasi a ignoruje ho? A dalsi vec ,ze jak me mela vsude v te ignoraci tak sem si specialne kvuli ni zalozil novy profil abych ji mohl zase v pohode psat nez si me da zas do ignorace a jak jsem ji tak psal zase tak ona kupodivu zacala odpovidat ,psala mi predtim prece jak me nesnasi a ze ji uz nemam nikdy psat a ona ze uz mi taky nikdy nenapise a prece mi napsala,zvlastni ze? z toho rozhovoru co jsme si psali plynulo ze ji to zacina docela bavit jak ji pisu a tak a taky to tak primo napsala v jednom svym vzkazu,takze co si o tom mam myslet? proste total ignore a potom proste napise ze ji to zacina bavit ,divne ze? No ale zachvili uz budu u konce sveho pribehu.Sice sme si napsali teda par tech vzkazu jo ,jo a hlavni vec je ze ty vzkazy byly ve stylu hadek a provokaci, z toho plyne ze se ji libi kdyz se hada ,je hadava ta holka a zrejmne nebude moc na romantiku kdyz ji prislo protivne jak jsem ji psal ze je krasna atd ,to ze ma nejspis rada hadky potvrzuje i jeden vzkaz ve kterym primo uvedla ze hadky jsou normalni ,a k tomu dodala ze ale neni normalni jak muze nekdo chodit s uchylem jako sem ja, a tady si kladu dalsi otazku proc mi teda pise kdyz sem podle ni uchyl? Proc by si psala nejaka holka s uchlem ze-trosku divne, A proc porusila to co rekla kdysi davno ze me nesnasi a ze nikdy nenapise?... Vse to zkoncilo tim ze mi jednoho krasneho dne napsala: cituji: Hej zdarek :D uz nikdy nenapisu a od te doby uz vazne nikdy nenapsala,snazil jsem se ji psat po nejakem case jeste na mobil jestli si nechce nekdy psat treba ale proste uz nic nikdy nenapsala proste total ignore,ale proste ja mam porad pocit ze mam u ni nejakou malou sanci i po tom vsem.Kdyz to tak shrnu musim rict ze se v te holce totalne nevyznam.Hrozne ji stale touzim poznat uz 2 roky a bezvysledne ,asi sem blazen ze jsem se nani jeste nevykaslal a ze to porad zkousim takovou dlouho dobu? Ale proste porad verim no ze se to jednou povede,teda pokud je jeste nejaka sance? Proto uz se obracim prave sem na tohle forum aby mi treba nekdo poradil jestli ma smysl dobyvat tuhle holcinu nebo jak na ni? Co by na ni mohlo platit a zapusobit aby se semnou zacala normalne bavit?Abych pravdu rekl Ja jsem do te holky blazen! Ona je to nejhezci stvoreni co jsem kdy videl,ale proste mam smulu no. Jinak jeste bych chtel dodat ze o ni nekteri tvrdi ze je namyslena.A kdosi mi tvrdil ze mame podobne rysy obliceje tak pry i kvuli tomu je mozne ze semnou nechce mit nic spolecneho? protoze protiklady se pry pritahuji,ale to uz bych na to sel asi moc psychologicky ze? Ale proste kez bych se stou holcinou dal nekdy dohromady ,stacilo by mi klidne i pouhe kamaradstvi a pak by se videlo jak by se to dal vyvijelo no ...Budu rad za kazdou odpoved ,radu a nazor.
S pozdravem
Chlape :D no je to dost hektický... já to vezmu zkrátka - udělal jsi několik zásadních chyb. Jednak když se začneš s nějakou holkou bavit nebo jí psát, nemůžeš hnedka začít říkat, že se ti líbí, že je překrásná atd. Zalekne se! Všechno má svůj čas. Když ji potkáš na dýze, tak dejme tomu můžeš zalichotit, že jí to sluší. Musíš decentně a ne hnedka vychrlit že se ti líbí, že bys ji chtěl apod. Samozřejmě každá zabírá na něco jiného a v určitých situacích, když víš, že to zabere nebo to bude neškodné, můžeš klidně i vyslovit, že je ta nejkrásnější holka na světě. Ale jak říkám, chce to dobrou situaci, atmosféru a odhad. Nesmíš ji uhánět. Je mi jasný, že jsi byl celý hrrr aby už byla tvoje, ale vidíš, že není. Moje osobní taktika bývá taková, že jdu na holku polehoučka. Seznámit se, popovídat, ukázat, že jsi fajn, že se s tebou dobře povídá, že umíš naslouchat, že umíš tancovat popřípadě... pak si klidně můžeš nesměle říct o číslo a pak třeba večer napiš dobrou noc. Musíš ji ulovit ne uhnat
Musíš jí ukázat, že to ona chce tebe, ne ty ji! Je to všechno o zkušenostech. Každý na to jde jinak. Hlavně ze začátku se holky zpravidla moc nerozpovídají, tak se prostě ptej
ono to přijde časem. Však se vžij do její role, kdyby přišel někdo naprosto neznámej, tak taky nebudeš hned všechno říkat
maš pravdu ,přiznavam že jsem si to u ni podělal sam ,tim že jsem byl moc hrr ,zakaždou cenu jsem ji chtel poznat, a ona se mě prostě začala bat.Jako nektere holky zase zareaguji jinak ,tak jsem myslel že i ona ,ale tak zrejmně to nema moc jednoduchy ,když je tak atraktivni tak ji musi vetsina kluku otravovat a lyst hodne na nervy. Nevim jestli mam ješte nejakou nadeji to nejak zachranit ,ted snad zbyva asi jen čekat pěkne dlouhy čas a třeba da ona sama najevo svou přizen,ale o tom silně pochybuju ,už si o mě udelala nejaky ten obrazek ktery je hodne špatny ,no asi mi nezbyde než na tuhle holčinu rychle zaponenout.
Nevzdávej to, změň taktiku, dej se do pohody, ta holka to pozná a třeba dostaneš šanci. PS. Máš dobrej vkus.
pro me fakt ta nejkrasnejši, je to moje vysnená holka no ,no moc nevěřim že bych mohl mit u ni nejakou šanci ,dyt ona muže mit jakyhokoliv kluka na kteryho si ukaže ,ale ja to nevdam ,zmenim taktiku urcite, sice moc možnosti ted nemam ,nezbyde mi než se aspon pul roku odmlčet a přestat se ji jakkoliv vnucovat,treba se i sama ozve ale pochybuju no a nebo třeba to i sam osud nejak zaridi abychom byly spolu ,uvidime.
Ne, ze by si se na ni mel vykaslat, ale ona se uz davno vykaslala na Tebe. Ta uz si na Tebe ani nevzpomene.
A to, ze sem jen tak vrznes jeji fotku Te taky u ni urcite nepomuze.
Sorry kamo. Zabal to.
přiznám se, že tvůj dotaz je dost dlouhý a zajímavý. Dala bych ti jednu radu pokud se jí nelíbí jak ses k ní choval do teď tak se trochu stáhni když jí potkáš tak jí pozdrav nebo když by se tě na něco zeptala tak jí odpověz. Ale víc nic nedělej dej tomu čas a uvidíš. No a pokud se to po čase nezlepší tak bych se začala smiřovat s tím, že to budoucnost bohužel nemá a smířit se s tím. Jinak taky není to přeci jediná holka na světě i když pro tebe v tuto chvíli ano, ale uvidíš sám čas ti otevře oči. Jinak ti přeji hodně štěstí ať se ti vede
Ahoj Ondro,víš ono je těžko v tomto radit.Přála bych Ti aby se Ti to povedlo ale podle mého názoru dva roky už jsou až až.A podle toho co píšeš,jen si s tebou provokativně hraje a myslím že to není fér jednání...Zkuz přemýšlet jestli Ti opravdu za to stojí,proč jsi se do ní zamiloval?pro hezkou tvářičku?zdá se že nejsi hloupý kluk a že Ti to všechno dochází a přemýšlíš co vše to znamená.Ještě po tom jejím chování by jsi s ní chtěl chodit,když se projevila tak jak se projevila?Já osobně bych Ti řekla ať na tu slečnu zkusíš zapomenout(ano není to jednoduché)ale uvědom si že za ty dva roky už jsi mohl propásnout jinou holku která by o tebe ten zájem měla,třeba i ty o ní ale prostě jsi ji neviděl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.