Nejste přihlášen/a.
Zdravím,nedávno nám naše třídní dala kolovat po třídě její fotku když jí bylo cca 18,moje spolužačka řekla že vypadala dobře,a já jsem řekl "vypadala?" a ono to znělo jako"vypadala (oznamovací věta)."Protože si myslím že na to že jí je 30 vypadá ještě dobře.Třída se zasmála a třídní taky.Myslíte že bych se jí měl omluvit?
Každou ženu zabolí, když si z ní někdo takto dělá srandu, případně ji rovnou kritizuje... Když se omluvíš "v soukromí", bude ráda.
doplněno 17.12.14 19:23:Pokud opravdu mohla slyšet tečku místo otazníku, je to velký rozdíl... Záleží na jejích charakteru - pokud tě to nebude v budoucnu stát nějakou jedničku, nechej to být. Pokud cítíš, že to opravdu pochopila jako "nadávku - byla hezká, už není" - já bych hlasoval pro krátkou návštěvu a vysvětlení.
I kdyby to bylo se smíchem, věř mi - mrzí ji to.
Nijak bych to nerozmazávala. Měl jsi říct: Vypadala? SNAD JEŠTĚ VYPADÁ, NE?
A bylo by to v pořádku. Že je hnusná, to jsi v žádném případě neřekl a ona si to jistě nemyslí.
Snad možná, když budete mít vánoční besídku a ostatní se budou bavit, přisednout si k ní a říct jí, že jsi to nemyslel tak, jak to vyznělo. Že je pořád pěkná ženská. Ale beze svědků.
To ji potěší. Máte asi prima učitelku, nedělá z ničeho problémy a je navíc i veselá a vtipná. Takové nejsou všechny, proto s ní dobře vycházejte a nedělejte jí problémy. Jaga.
takto jsem to myslel ..
Moje žena je učitelka a když jí jeden kluk řekl "sluší vám to", byla celý den jak sluníčko
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.