Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci se zeptat. V jižním Vietnamu jsou lidičkové hodně takoví čoko-karameloví. Pokud odjedou z toho sluníčka, třeba do ČR nebo Ruska...prostě kde tolik slunce není, jací budou? Jako třeba černoch zůstane černochem ale ti Vietnamci tam z jihu, jsou geneticky už takoví svojí pletí nebo je to jen sluníčkem a když budou bez slunce, tak "vyblednou" :D Ví to tady někdo? Prosím jen seriózní reakce.
Právěže Vietnamce jsem viděl světlé. Někteří jsou nažloutlí nekteří jsou skoro uplně bílí a někteří, čím víc na jihu, ti jsou zase snědí. Tak si lámu hlavu nad tím, jak to je. Jako běloch se taky může hezky opálit a to teda pekelně ale pak jsem zase bělochem. Někdo se opaluje hodně s velkým H. Tak si říkám, jestli Vietnamec z jihu není vlastně v kolébce tentýž co ze severu - světlejší...akorát je snědý tolik proto, že je tam furt, vlastně celý rok 30+ stupnů a stále slunce ale kdyby se přestěhoval na sever nebo někde do Ruska, byl by zase světlý nebo podstatně světlejší než když je na tom slunci - nonstop.
(VIetnamec ze severu, který se přestěhuje na jih se díky slunci třeba dokáže opálit do podoby Vietnamce z jihu ale opačně. VIetnamec z jihu by taky měl analogicky "vyblednout" ze slunce do podoby z těch ze severu :D)
Muselo by se jednat o albíny, jinak není předpoklad, že z nich budou běloši. Míšenci mohou mít světlejší pleť. Spíš jsem si všimla, že další generace jejich potomků jsou větší a robustnější. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.