Nejste přihlášen/a.
Ahoj, měl bych dotaz. Jsem 18 letý kluk a schůzek/rande jsem měl hodně, ale nikdy si nejsem jistý, jak se loučit při první schůzce. Většinou jsou dvě varianty..obejmutí nebo nic. S některou holkou je to takové vzájemné a není problém se obejmout. Někdy prostě ale člověk vidí, že oba váháme, a proto jsem se chtěl zeptat..Jak vyřešit tuhle trapnou situaci? Není blbé se zeptat třeba: "Mohu Tě aspoň obejmout"?
Věřím, že především lidé s dlouholetou zkušeností mi poradí.
První schůzka je taková "oťukávací", seznamovací. Proto bych neobjímala, je to ještě brzy. Neboj se, i na to dojde.
A zeptat se - to mi připadá nesmírně trapné. Jak Ti bude, když řekne NE!
Řekla bych jí: Byl to s Tebou prima strávený den a budu moc rád, když si to zase brzy zopakujeme. Myslím, že to napoprvé stačí, ona ví, že Ti s ní bylo dobře a přitom si určitě považuje toho, že hned na 1. schůzce se nesnažíš o žádné důvěrnosti. Jaga.
moc hezký a stydlivý příspěvek
Já bych v dotazu neviděl nic špatného... je to projev touhy obejmout a jisté nejistoty, která v dané situaci je na místě. "Můžu tě políbit?" je už tak trochu moc... ale obejmout - to je v pohodě :D, polibek je následek vzájemného zírání do očí
Nu a pokud první polibek "na rozloučenou" - pak bych viděl tvář jako ideální.. jako když líbáte babičku k narozeninám...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.