Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fio a kontokorent

Od: kakadu558* odpovědí: 2 změna:

Zdravím mám osobní krátkou dobu fio osobní účet - zajímalo by mě jestli jde nějak nastavit, že můžu jít do minusu třeba 2-3 tisíce hodilo by se to ná Vánoce. Je mi 18 a žádný trvalý příjem nemám jen brigádu a tam mám jen dohodu.. :)

A pokud to jde jak je s úrokama a nějakýma poplatkama?

Díky

Na něco jsem koukal, ale v tom se fakt nějak nedá vyznat!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kontokorent je možnost jít do mínusu pro lidi, kteří jsou v druhotné platební neschopnosti.Pokud nemáte příjem, nepředpokládám, že vám někdo kontokorent schválí - nicméně radím vám dobře : NECHOĎTE DO KONTOKORENTU!

Je to jedna z prvních pastí, která z lidí, co vyjdou s platem "taktak" udělá dlužníky a bezdomovce. Nedávno tu byl jeden, co potřeboval poradit, jak z kontokorentu ven... Měl peníze pouze na poplatky - byl neustále v mínusu...

Raději dárek levnější nebo vyrobený ... nebo žádný - nikdo vám nebude nadávat, když ví, že nemáte příjem...

Někdy je slušné slovo či projev lásky víc, než mobil za litr-tři...

doplněno 17.12.14 16:31:

Ono je to on-line předschváleno a někdo může mailem naskenovat smlouvu s podpisem (mBank), někdo požaduje osobní návštěvu a sepsání dodatku o kontokorentu na místě..

nicméně - jak jsem psal.. Pokud potřebujete peníze, raději poproste někoho z rodiny nebo prodejte něco ze svého do bazaru...

kakadu558*
hodnocení

Koukám na to že se to stejně nevyřizuje online ale nějakou dobu to schvaluji takže to by můj problém nevyřešilo..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]