Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problemy s akne

Od: martin34 odpovědí: 7 změna:
Dobry den, je mi 22 a mam veliky problem s akne. Mam pupinky po tele a hodne na obliceji a po hlave. Na obliceji se mi delaji takove cervene bolaky, v hlave pupinky s bilou cepickou jak se vymackavaji. Nikdo mi nedokaze poradit z ceho se to dela zadny kozni na to neprisel. Byl jsem i na odberu krve ale ani tam nic nenasli. Jsem opravdu zoufaly...nemate nebo nemel jste nekdo podobny problem a nemuzete treba poradit z ceho se to dela? Dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moreno
hodnocení

0x

Pokud jste odzkoušel lokální retinoidy, antibiotika...atd a doktorka už jakoby nemá co předepsat, trvejte na: Roaccutane. Jedná se o lék, který destruuje mazové žlázy. Má negativní účinky na játra ale který lék je nemá...Kdybyste byl žena, potom by byla alternativa ještě v HA. U mužů ekvivalent, například penester, původně na prostatu. Rozhodně je třeba doktorku navštěvovat pravidelně. Dá vám preparát - odzkoušíte, nefunguje, naklusejte tam znova - bez odkladů. Pokud to bude trvat déle tahle estráda pokus/omlyl. Trvejte na předepsání výše uvedeného. Pokud to nedostanete, jděte jinam. Soukromý dermatolog vám to napíše na 100%.

martin4
hodnocení

Roacuttane uz jsem take vyzkousel. Bral jsem ho v mladsim veku. Na par mesicu byl klid ale pak se to znovu vratilo. A ty vedlejsi ucinky z nej jsou velmi neprijemne. Antibiotika ty mi pise pokazde kdyz tam jdu ale ty jen ty jen utlumi ty problemy ale nevyleci.
moreno

Potom doporučuju odzkoušet léky na hormonální bázi, podobně jako HA u žen, tedy penester, finasteridum. Má to pozitivní vliv i na vlasy. Je třeba ovšem sledovat než. účinky. Pokud jste ale odzkoušel R. tohle horší nejspíš nebude. Jen je problém v tom, že užívání je dlouhodobé.

doplněno 17.12.14 17:18:

Dlouhodobé, ovšem cenově poměrně levné neb jedna tableta se dělí na pět dílků.

pleska*
hodnocení

0x

artine,ono je to dst individuální,každý to má jinak.Můj 18letý vnuk s tím taky bojuje,dost úspěšně,Jednou týdně slupne balíček kvasnic,každý den jednu tabletu selen-zinek a používá tekuté mýdlo a toaletní vodu od VICHY.Selen zinek v lékárně asi 150 Kč.VICHY mají také v lékárnách,ale je to dost drahý,takže kupuje na internetu.A na ty s bílou čepičkou kupuje v DM drogerii asi za 60Kč takovou malou tyčinku.kde je hlavně obsažen salycil.Je tam napsáno na akutní akné.Už taky vyzkoušel všechno možný a jedině tohle pomáhá.Jinak nemačkat,nedrbat.Hele tohle je běh na dlouhou trať.zlepšení se dostaví velmi pomalu.Přeju mnoho úspěchů.

dejavu*
hodnocení

0x

Nej odborník na akné u nás je primářka Křemenová z Dermatologické kliniky Vinohradské nemocnice v Praze 10. Pokud se nedaří vaší doktorce akné dostat pod kontrolu, měl byste zavítat na kožní kliniku, pokud ne k prim. Křemenové, tak na kliniku, kam spadáte. Doporučení by vám mohla napsat i vaše kožařka, řekněte jí, že chcete konzultaci na klinice.

martin4
hodnocení

Kolik to u ni stoji?

stirecek*
hodnocení

0x
Špatná strava. Možná se ti to bude zdát divné, ale je to špatným stravováním. Jenže lidi se raději budou honit za vším "zarucenym", ať to stojí, co to stojí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]