Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podezřelá reklamace

Od: kkozelik* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, minulý rok před Vánoci jsem kupoval vybrační vajíčko v erotic city. Po 2 měsících vevnitř vevnitř zrezlo. Na krabičce je napsáno anglicky - vodotěsné (waterproof). Pro své učely by také tak mělo být. Šel jsem reklamovat tedy na jaře a řekli mi, že reklamaci zamítají, protože jsem si nekoupil dezimfekci. Nevěděl jsem nic, takže jsem odkráčel. Nedali mi ani zprávu o reklamaci, což je jejich povinnost, ale to jsem nevědel.

Dnes, když jsem se obrnil paragrafy jsem nakrášel do obchodu znovu. Slečna prodavačka volala šéfovi. Nakonec mi nabídla, že se to nebude řešit reklamací, ale že si mám vybrat jiný výrobek. Co je nad cenou, doplatím. Řekl jsem, že to teda chci písemně. Že měníme. Slečna řekla že to není možné. Prohlídli jsem si obchod, ale nic se mi nelíbilo a nechci narazit na podobný šmejd, který jsem už měl. Tak jsem nakonec řekl, že nic nechci, vzal sem si svoje rozbité vajíčko a paragon a odkráčel. Chci zpět svoje peníze. Nehci už žádné předražené šmejdské výrobky. Poradíte jak dál?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

wow
hodnocení

0x

Škoda, mohl jste mít nový výrobek. Takhle nebude nic. Erotické zboží nemůže být kvalitní, to by na tom nic nevydělai. Ještě jsem neviděl nic, co by vydrželo. Naopak, tohle zboží je jedno z nejhorších, co do kvality.

kkozelik*
hodnocení

Nebudu přece dávat přítelkyni k vánocům stejný výrobek. A co bych já sním novým dělal?

doplněno 17.12.14 10:20:

btw. ve stejné cenové hladině bylo toto například s-media-cache-ak0.pinimg./... tedy za 900kč. Nejsem přece padlej na hlavu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]