Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou banku pro sporici ucet

Od: 522xboy* odpovědí: 7 změna:
Mam ucet u cesky sporitelny a rad bych si zalozil jeste jeden,na ktery budu jen ukladat a maximalne jednou az dvakrat do roka vybirat, poradte na kterou banku bych se mel obratit,dekuji mnohokrat za rady,tipy.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

i my jsme přešli od ČS k Air Bank. můžu jen doporučit. proč chcete ještě jeden účet u jiné banky? proč se s ČS rovnou nerozloučíte?

adurnxx
hodnocení

1x

Airbank, jsem u nich a spokojenost.

kangaroo*
hodnocení

0x

Účet u ČS :-D. Zkuste FIO nebo Air Bank a Aqua Bank

lena23
hodnocení

0x

Já mám Equa a paráda :)

bruk600*
hodnocení

0x

Dovolím si ctrl "C" - ctrl "V" k 23.11. 2014 Úrokovou sazbu nad 1 % p.a. nabízí třeba Air Bank (1,1 % p.a. do 250.000 Kč), Expobank CZ (1,1 % p.a. s garancí na 15 měsíců), Sberbank CZ (1,63 % p.a. do 150.000 Kč), WSPK (2 % p.a. do 100.000 Kč), Zuno Spoření Plus (1,3 % p.a., resp. 1,5 % p.a. s Účtem Plus do 300.000 Kč), mSpoření (3 % p.a. do 100.000 Kč), RB eKonto Flexi (1,5 % p.a. s 21 denní výpovědní lhůtou)

Tak mSpoření od ledna 2015 sníží na 1,6% :(

hodnocení

0x

Vy se musíte rozhodnout sám, já mám (zatím) 3% u mBanky a 1,64 u Sberbanky. Air banka 1,1%

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]