Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Urazky a pomluvy vulgarni osloveni

Od: kikinaw odpovědí: 8 změna:

Dobry den.Uz tri roky posloucham od byvaleho partnera skterym mam dve deti jaka jsem spina kurva slapka a tak dale,nevim co stim uz delat.resili sme to uz i policii -byli sme i v poradne ale neustale to pretrvava.Za rozchod si muze sam vecinu casu travil v hospode a pak v podnapilem stavu se podelal a i me pomocil.bouzel mam snim dve deti ktere museji vse slyset jak je matka kurva a tak dale.pomlouva me kde muze urazi me ze slapu detem tluce do hlavy ze beru drogy a a tak dale,jsem stoho uz troch vic zoufala jelikoz to uz trva dlouho a nevim jak ho zastavit.ma noveho partnera ktereho jsem si vzala a neustale urazky pretrvavaji.ja jsem se provdala a mam 2 leteho sina coz i ten malinky ma jmeno od byvaleho partnera kreten posranej kripl a muj manzel je pes cikan a tak dale,to vse pokrikuje a hlavne to mim detem huci do hlavy,co a kam stim muzu delat muze mi nekdo poradit.predem dekuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Zdravím, za a) by mu měl manžel dát po tlamě, tak to mezi chlapy chodí a snad se umí zastat ženský, kterou má rád a se kterou žije. Kdyby mi někdo takhle urážel manžela, ještě před dětmi, tak rozhodně nebudu čekat doma v koutku, aby se náááhodou něco nepokazilo.

za b) můžete zahrozit trestním oznámením pro pomluvu (pokud to vykládá i veřejně), případně směřovat k soudu návrh na svěření dětí do Vaší výhradní péče s odůvodněním, které jste napsala výše. Pokud Vám píše nějaké urážlivé sms, nemazat, stejně s maily, hledejte svědky, kteří ho slyšeli, jak Vás uráží. Pokud jsou děti již odrostlé, k jejich výpovědi může soud přihlížet.

doplněno 17.12.14 13:18:

A kma už jste se obrátila, co jste vše zkusila? Otravovala bych tak dlouho, dokud by to nepřineslo nějaký výsledek, a neváhala bych ani s podání nějakého oznámení apod. kvůli podjatosti sociálky a policie.

Zvažte, jestli celou kauzu nemedializovat... případů, co se pohnuly po neonečných letech a teprve poté, co to začala řešit televize nebo noviny, je docela dost. Černé ovce apod.

kikinaw
hodnocení

Dobry den.Dekuji vsem za odpoved ale nejni to tak jednoduche nekomu dat pres tlamu.ziji v rakousku a pro deti si jezdim jednou za 1 dni.on ma znamosti uplne vsude.matka sedi an vybore a policie je kamaradka stranka.socialni pracovnice zna celou jeho rodinu jelikoz jeho matka dela na vybore.tak to je zapeklitej kolokruh.jsem uz zneho zoufala a kam koliv se obratim je to spatne a nic se nedeje.nevim a neznam prava a pokud jdu za pravnikem kterej je statni bylo mi receno ze se timhle nezaobira prava deti a socialni strany a pak prijde k soudu s dotycnim z byvalim.tak kde sme-tak vidite jak je to slozite.jsem ted zvedava co jak bude.zda se mi ze i ze socialni starany je korubce ale nemam dostatecne dukazy.ale dekuji vsem za odpoved

albatros498022*
hodnocení

0x

A to si s ním neumí poradit současný portner.

kikinaw
hodnocení

Dobry den ono nekoho zbusit nejni veda.a kort kdyz muj manzel je rakouskej obcan-to by asi v cechach moc nevihral.to si myslim ja.

lidus*
hodnocení

0x

Zcela jistě bych se nervala, vše řešila právní cestou. Jak často se s ex stýkáte? Tomu nerozumím, přece, děti mít můžeš a mě vidět nemusíš, můj práh nepřekročíš...A pokud se děti vrací "naočkované" obracím se opět na právníka a orgány péče o dítě.

kikinaw
hodnocení

dekuji za odpoved.me videt prave musi.musim mu je predavat osobne.ted jsem se prave dozvedela ze nesmeji zustavat ani z manzelem sami doma kdyz ja jsem v praci.nechapu to.takze si je nemam ani brat kdyz chodim do prace.tak nechapu co to je.ontake chodi do prace je to pan podnikatel a jeho blondata nadhera pritelkyne hlida moje deti a samozrejmne pak byvali po praci navstivy hospodu a pak se jde teprve domu.takhle to funguje tam.nikdo stim bouhzel nic nedela.kdyz poprve nadaval ze jsem kurva a tak byla jsem to oznamit na socialce a tam mi bylo zdeleno abych rekla detem ze tatinek ma takovou hru semnou a ze to tak nemysli a vidite kam az to doslo.svim vlastnim detem jsem mela ric ze tatinek kdyz naziva maminku kurvou je to takova hra kterou nechapaji jelikoz jsou maly.samozrejmne jsem se osocila a rekla jsem takze az syn rekne ve skole ucitelce ty kurvo tak se nic nedeje jelikoz rodice maji takovovou hru a neznamena to ten vyraz kterej ucitelka chape.je to postavene na hlavu tady opravdu.komu verit uz mam to opravdu nevim.

swq
hodnocení

0x

Je to bývalý partner - tak proč se sním bavíte?

kikinaw
hodnocení

ja se snim nebavim otevre si dvere u auta a zacne prvni slapko kurvo cikanko koukni na sebe to si vyhrala a tak dale .pokud mu musim neco zdelit ohledne deti nemam sanci to ani dopovedet jelikoz ho slisi cela vesnice jak rve po me a to nejni hezke kdyz vse museji deti vyslechnout co jak je mama spatna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]