Nejste přihlášen/a.
Chybu jste udělala Vy. Kdyby měla zvláště teď v předvánočním čase každá úřednice za přepážkou kontrolovat, jak si zákazník vyplnil poukázku, nemusela by dělat nic jiného. Jednou jste dospělá, svéprávná, tak musíte kontrolovat sama. I když si nechci hrát na neomylnou, chyba se stát může každému, to je fakt. Ale zodpovídáte si za ni pouze Vy sama. Pošta to pošle tam, kam jste uvedla.
Poštu bych do toho netahala, nemá s tím nic společného, udělala jen to, co jste Vy přikázala. Oslovila bych adresáta a vysvětlila mu, co jsem provedla. Aby mi prominul a peníze mi vrátil. Pokud je to slušný člověk, určitě to udělá.
Pokud je to nějaký vyčuránek a neudělá to, bohužel, získala jste zase jednu životní zkušenost.
Ale myslím si, že se domluvíte a nakonec to všechno dobře dopadne. Uvidíte. Jaga.
Přesně tak, VY posíláte, VY si za to zodpovídáte, komu, co a kam posíláte. Pracovnici za přepážkou to je a musí být jedno, je to vaše volba. S nějakou reklamací vůči poště bych se vůbec nepokoušela zesměšnit.
Bude jen na dobré vůli a slušnosti kupujícího, zda uzná vaši chybu a platbu vám vrátí, jinak nezmůžete vůbec nic
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.