Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobirkova poukazka

Od: den odpovědí: 3 změna:
Nedopatrenim jsem na dobirkove poukazce vyplnila adresy, penize co meli prijit mne, se vratili zpatku kupujicimu co platil balicek. Co ted? Na postu jsem to sla nahlasit ze mi penize neprisly zpet. Za par dnu mi dosla karticka s oznamenim jakou chybu sem udelala. Ted se krava boucham do hlavy jak sem si to mohla poplest. Moje otazka zni, vyhovi mi posta a uzna reklamaci? Vrati mi moje penize? Protoze si myslim, ze ta zenska za prepaskou mi to mela zkontrolovat podle podaciho listku (ten byl ok). Melo to sedet, mela mi rict ze sem to prohodila, nebo ne? Je to i jeji chyba?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vklus
hodnocení

0x

Ženská za přepážkou to vyplňovala? Ženské za přepážkou to může být jedno. I když jsem se teda při mojí blbost (taky se mi to stalo) mě upozornila na chybu. Co se obrátit na příjemce?

hodnocení

0x

Chybu jste udělala Vy. Kdyby měla zvláště teď v předvánočním čase každá úřednice za přepážkou kontrolovat, jak si zákazník vyplnil poukázku, nemusela by dělat nic jiného. Jednou jste dospělá, svéprávná, tak musíte kontrolovat sama. I když si nechci hrát na neomylnou, chyba se stát může každému, to je fakt. Ale zodpovídáte si za ni pouze Vy sama. Pošta to pošle tam, kam jste uvedla.

Poštu bych do toho netahala, nemá s tím nic společného, udělala jen to, co jste Vy přikázala. Oslovila bych adresáta a vysvětlila mu, co jsem provedla. Aby mi prominul a peníze mi vrátil. Pokud je to slušný člověk, určitě to udělá.

Pokud je to nějaký vyčuránek a neudělá to, bohužel, získala jste zase jednu životní zkušenost.

Ale myslím si, že se domluvíte a nakonec to všechno dobře dopadne. Uvidíte. Jaga.

eva900*
hodnocení

0x

Přesně tak, VY posíláte, VY si za to zodpovídáte, komu, co a kam posíláte. Pracovnici za přepážkou to je a musí být jedno, je to vaše volba. S nějakou reklamací vůči poště bych se vůbec nepokoušela zesměšnit.

Bude jen na dobré vůli a slušnosti kupujícího, zda uzná vaši chybu a platbu vám vrátí, jinak nezmůžete vůbec nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]