Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Venek s kámoškou

Od: rexique* odpovědí: 4 změna:

Ahojte,

miluju jednu holku a ona mě, ale ani jeden sme to druhýmu ještě neřekli.Zejtra bych s ní chtěl jít ven, ale nevím kam. Ona má ráda hry (PC a konzole) tak sem myslel, že by mohla jít ke mně domů. Nebo bych mohl já k ní. A nebo se máme jít jen tak projít? O čem si povídat a jak jí to potom říct?

Poradte mi prosím, sem uplně bezradnej:(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x

běžte se projít jen tak do města, třeba se kouknout na vlaky na nádraží, nebo jen tak na procházku.Ptej se jí na ty hry, co nové, mluvte o svých koníčcích, sportu, o čem si třeba čet,a i ona co poví,tak na to vždy navaž,snaž se s humorem,vesele,holky to mají rády.

hodnocení

2x

Když jsme začínali kamarádit s opačným pohlavím, nikdy by nás nikoho nenapadlo, tahat hned toho druhého domů. To už byl svým způsobem takový "závazek", matky a babičky by prohlížely, lustrovaly...Proto nám svoboda venku byla milejší, než čaj a bábovka doma. *smich*

Chodili jsme do kina /lístek byl za 2 koruny a bylo možné se v té tmě držet za ruce *:)*/, chodili jsme do luk k Labi, prostě se jen tak projít. A přitom jsme si povídali. O všem, co nás napadlo. Můžeš se s ní bavit o hudbě a zpěvácích, o knihách, o přírodě, pokud má nějaké zvířátko, tak třeba o něm, jak ho chová apod. V létě jsme se rádi stavili u okénka v hospodě pro porci zmrzliny.

Vím, teď není příliš pěkné počasí na procházky, ale když je vám spolu dobře, nevadí ani nevlídné počasí.

A jak jí říct, že ji miluješ? Nespěchej s tím, je to ještě asi dost krátká doba na tak velká slova. Chovej se k ní hezky, příjemně a ona sama pozná, že Ti není lhostejná. I bez silných slov. A z toho pak vyplyne další.

Tyhle začátky, to oťukávání, kytička fialek, to bylo vždycky to nejkrásnější, než potom třeba už dělání seznamu svatebních hostů. Tak si to pořádně koukejte užít a nespěchej, všechno se časem ukáže. Prožíváš krásné období, zbytečně si ho neuspěchej. Jaga.

albatros498022*
hodnocení

0x

Udělej to postaru, do kina a pak se uvidí.

hodnocení

0x

Procházka + hry u toho, kde bude doma míň lidí (spíš u tebe, ať je to pro ni zajímavější)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]