Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zarudnutí penisu - mykologie

Od: elder odpovědí: 6 změna:

Už delší dobu řeším problém kterého se nemůžu zbavit. Jde o zarudnutí žaludu a vnitřní strany předkožky (a občas trochu pálení). Urolog řekl že tam nic zvláštního nevidí, zkoušel jsem Canesten přes měsíc (než jsem vymazal celou tubu), pak znova urolog - od něj mám test na pohlavní nemoci (negativní), pak mě poslal ke kožnímu, který řekl to samé co urolog- že je to trochu začervanalé jinak nic, 2x jsem byl kožním poslán na mykologii, dneska ráno mi přišlo na mail, že i opakovaný druhý test je negativní. Může mi někdo, kdo tomu trochu rozumí potvrdit, že na mykologii se zjišťují jak plísně tak i kvasinky (oboje to jsou předpokládám houby)?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

chybí tady důležitá informace, jak často a kam "ho" strkáte a nebo co s ním "děláte" :), a zda "ho" nosíte obnažený nebo přetažený :)

janplinto*
hodnocení

0x

Počítejte s tím, že skalpelu neuniknete. *kafe*

jid
hodnocení

0x

Jste panic nebo jste měl styk (žena, muž)? Jak dlouho po styku to začalo? Praktikujete orální a anální styk? Měl jste teplotu? Bolí vás v krku, máte rýmu, bolí klouby, svědí oči/máte zarudlé bělmo. Máte zarudlou močovou trubici? Cítíte se unavený? Užíval jste atb? Jaké testy na pohlavní choroby dělali, jakou metou zjišťovali chlamydii trachomatis? To je asi nejpodstatnější info na které jste zapomněl. Mimmochodem, těžko lze usuzovat bez fotky.

elder
hodnocení

Neptám se, co mi je - mě zajímala ta mykologie zda se dá úplně vyloučit nějaká plíseň a kvasinky. Může to být spousta věcí, od podráždění, přes infekce, alergie, ekzémy ... Rád bych se toho zbavil a tak trochu se obávám, že když to trvá takhle dýl (už přes 3 měsíce) tak nic jinýho než nějaká chirurgická cesta nebude. A k problémům - sex nebyl už přes rok, jinak je tam trochu žačervenání, pálení, možná občas trochu sušší kůže, naopak někdy je kůže vlhká a taková až lepivá (proto jsem věřil tomu že na mykologii něco vyjde...). Ale jiné problémy jako teplota, řezání v močové trubici, výtok, zápach, únava, ... nejsou. Čistě teoreticky bych řekl, že to mohlo být prvotně způsobeno masturbací bez lubrikantu, čímž se kůže trochu jakoby odřela a teď se nemůže pořádně zahojit, což je podle kožního nepravděpodobné a nijak tohle neřešil, proto jdu také zítra za urologem. A fotku sem opravdu dávat nebudu, poněvadž tento problém budu řešit s lékařem a né místními rádci :)

jid

Plíseň a kvasinky jistě nemáte, to vypadá jinak. Proč hned řezání, výtoky a zápach? Takové příznaky můžete očekávat pouze u akutního stádia infekce. Masturbací jste si potíže nezpůsobil. Máte nejspíše pohlavní chorobu a delší dobu. Pokud nechcete řešit broblémy s místními rádci, tak proš se píšete o radu? Pokud mohu poradit, přestaňte mazat předkožku a žalub čímkoliv. Spoustu potíží způsobí antimykotické masti aplikované nemykotické obtíže.

jo, to jsem přehlédl, maže si to Canestenem a pak se diví, a ještě nám pomalu nadává

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]