Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pepřový sprej

Od: faithoncemore* odpovědí: 8 změna:

Doporučili byste, či nikoli, pořízení pepřového spreje mladé dívce studující v Praze? Pohyb po Praze je ve dne, někdy však podvečerní přesun ze školy na kolej (v zimě již potmě), výjimečně pozdní návrat z centra na kolej.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rexona*
hodnocení

1x
Každopádně ! :)

cobrak*
hodnocení

1x

Dobrý den. V každém případě! Člověk si je jistější už jen proto, že ví, že se nikdy nejedná o nepřiměřenou obranu!

klera*
hodnocení

0x

Já určitě...nic se tim nezkazí :)

dejavu*
hodnocení

0x

Určitě! Stojí 50 Kč a bude s ním mít lepší pocit, než bez jakékoliv obrany. Ale bacha při koupi, aby nebyl prošlý. On pak údajně dlouho po době spotřeby nefunguje, jak by měl. Nemohu potvrdit, naštěstí jsem ho nemusela nikdy použít, krom jedné absurdní situace, ale to už je dlouho. :)

cobrak*

Raději připlatit víc ;) Doporučuju Tornádo! Ozkoušené!

hodnocení

0x

Tak proč by ne! Skoro nic to neváží, místa to moc nezabírá, zbrojní pas na to nepotřebuješ. Já jsem si kdysi spletl podobný výrobek s voňavkou. Byl jsem po použití na nějakou chvíli dezorientován.

faithoncemore*
hodnocení

Děkuju Vám všem za Vaše odpovědi :)

Já už jsem teda včera objednala dcerenkám asi po hodinovém pátrání toto (viz níž), ale ptám se spíš na rizikovost případného použití - aby člověk ještě neposkytl útočníkovi zbraň apod. Teď ještě abych zvážila riziko popletení spreje s voňavkou! ;)

Ale ono to bude snad jako s deštníkem - když ho máte, tak ho nepotřebujete...

army-shop.cz/...

cobrak*

Vybrala jste dobře. Teď je důležité, aby si to s ním každá vyzkoušela, aby věděla, jak daleko to stříká, jakým proudem a jak moc se musí zmáčknout spouštěč. Potom musí vědět, že ho musí mít v kapse a v rizikových situacích v ruce!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]