Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Když se bojím, že neusnu, tak neusnu

Od: dustycz* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, stalo se vám už, že jste se před spánkem báli, že neusnete a tím pádem jste skoro neusnuli? Mě se to stalo cca před dvěma roky to jsem nespal vůbec, ale nějak jsem se toho zbavil, včera jsem si na to ale vzpomněl a když jsem šel ve 2 spát usl jsem asi o půl páté, zejtra je škola a bojím se že neusnu ted...Srandaa je, že když ležím u fotbalu, tak třeba usnout nechci a usnu, to samí když si čtu v určité poloze.

Prosím pomožte mi co udělat, dík ;) je mi 15

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

3x

Ahoj, před spaním se jdi proběhnout nebo projít, osprchuj se pak teplou vodou a do postele si vezmi učebnici toho nejtěžšího, co máte, co bys měl umět, ale co tě nebaví. Neříkej si, že tě to uspí, ani neuspí, uvidíš sám. Když usneš, fajn. Když neusneš, aspoň budeš naučený. :) Ale většinou to zafunguje. :-D

eulalie*
hodnocení

0x

Jasně, že to tak funguje. Je to stejné, jako když nebudete myslet na zeleného slona... Stejně na něho pak myslíte, kudy chodíte. Jít ve 2 hodiny v noci spát - neusnutí je zaručeno. Prostě jste prošvihl tu vhodnou dobu na spaní... Toto moc dobře znám. Nejlepší je pak si vzít knihu, a to pak člověk usne raz dva. Nebo tři.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]