Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojím se styku

Od: nella odpovědí: 15 změna:

Dobrý večer, je mi 23 ,mela sem dva kluky,jeden tři mesíce takže nic vážnýho,druhý rok a půl...k ničemu nedošlo,pak me opustil že me přestal milovat. Ted kluka nemám...od novýho roku už bych chtela,je mi smutno. Problém je v tom,že nevim jak na to ude reagovat když sem ješte nemela sex s klukem . Taky proč nemuže fungovat vztah bez sexu? Semnou by asi nikdo nebyl ,potom nechápu co je to láska...když by semnou kuli tomu nechtel nikdo být. Já proste nedokážu jit s klukem i s kterýho sem moc milovala tak sem spát nechtela...stačilo mi pouze mazleni,ale jemu ne:/

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Moje žena byla panna do 25ti let - nějak nám to ani jednomu nevadilo... Počkejte si na pravého, budete sama chtít...Já s ženou chodil cca 5 let bez sexu - ten až po svatbě.

hodnocení

1x

Narovinu , neznam kluka ktery by ve veku kolem cca 20let nechtel sex. Je to tak , vztah bez sexu fungovat muze , jen musite najit toho kdo to bude akceptovat a nebude sex vyhledavat jinde. Preji hodne stesti. Sex neni nic spatneho ani nic co by bolelo. Az zkusite , budete urcite chtit vic a vic :)

nella
hodnocení

ješte sem se chtela optat, proč človeku nestačí mít rád,ale musi milovat? já třeba vím kdybych přítele co me kuli tomu opustil,mela jen ráda protože zamilovanost nevydrží,neopustila,tohle zkrátka nechápu že s vámi nekdo je takovou dobu,píše vám napořád navždy a pak najednou z minuty je konec a delá že nežijete..

cobrak*
hodnocení

1x

Není se čeho bát. Je to příjemné a když toho druhého milujete, není na světě nic příjemnějšího než sex s ním.

nella
hodnocení

milovala sem ho tak moc že i po roce se trápím že me nechal. A bolí me to. Budu se muset asi překonat až budu mít přítele .

nebojtesevlkanic :)

Jak bude čas, dušička se zahojí, nový objev se zjeví a bude dokonalý *frajer*

dejavu*
hodnocení

1x

Dobrý večer,

je otázkou, kde se ve vás ten vztah vzal, proč se toho tak bojíte, jaké s tím máte spojeny představy. To je něco, na čem byste mohla zapracovat s psychologem, protože ač je platonická láska bez sexu možná a tak jako vy je na tom spoustu mladých mužů, takže byste přes inzerci určitě nějakého našla, je to škoda nad sexem zlomit hůl. Propojí vás s milovaným člověkem velkou silou. Jenže to znamená věřit, odevzdat se a dívka vždy v sexu riskuje mnohem víc, takže na to musí být i správný partner.

Využijte času, kdy jste bez vztahu a aspoň zkuste na tom zapracovat s psychologem a přijít tomu na kloub, kde se bere ten strach nebo další pocity s tím spojené. Pokud vás v dětství někdo pohlavně nezneužil nebo nejste homosexuální, většinou se s tím něco dělat dělat dá, pokud budete chtít. Chce to kus odvahy, trpělivosti a otevřenosti ke svým problémům.

doplněno 14.12.14 22:31:

Pardon, mělo tam být strach vzal, ne vztah vzal.

hradecak
hodnocení

1x

Chápu vaši situaci. Jedno řešení bych měl. Zkuste si najít muže vozíčkáře. Oni bohužel po úrazech páteře nemohou mít sex jako zdravý muž a ani neejakulují, takže i když potřebu sexu mají, musí se často spokojit právě s mazlením. Určitě byste zde našla i to co hledáte vy.

nella
hodnocení

ale já se jen bojim nic víc,nezkoušela sem to,proto mám strach,neříkám že ho nechci,jen nevim jak se toho zbavit.. já se třeba ráda divám na erotické filmy...neco nežného a vzrušuje me to. Ráda se dráždím a je to skvelý...jen se asi bojim bolesti,nevim co čekat.

donkarel*
hodnocení

0x

Také nejsem pro to, mít sex po týdnu od seznámení, nejdřív chci partnerku více poznat, a to nejen kvůli sobě... Podle mých zkušeností je ideální doba počkat aspoň takových 10-15 setkání, opadne počáteční nervozita, docela se poznáte i povahově a nestydíte se před sebou. Ono je fajn začínat postupně a pomalu poznávat toho druhého, zkoušet dotyky různé intenzity na různá místa... Ale nesmí to trvat věčně. Já bych to asi déle jak půl roku nevydržel, současná přítelkyně byla panna, bála se a chtěla se mazlit, trvalo to skoro 5 měsíců a poprvé nic moc z obou stran... Ale sex se jí tak zalíbil, že občas chce i víc než já :)

Vztah bez sexu fungovat může, pokud se najdou 2 lidé, kteří sex odmítají, případně se můžete navzájem uspokojovat i bez styku... Sexuální pud je věc, kterou má každý normální člověk. V závislosti na hormonech někdo víc někdo méně, ale 90% lidí "vyžaduje" pravidelný sex. Spíš bych řekl, že jde o strach z něčeho nepoznaného, nejde přece tvrdit, že sex je nanic bez jediného vyzkoušení...

nella
hodnocení

asi ano,nevim jaké to je,co čekat,prto mám strach a nevadí mi když nic nebude,jen tomu klukovi n ejspíš ano,vim že to bývalému vadilo,ale nic mi neřekl,čekal tak dlouho,až me přestal mit rád.

monterek
hodnocení

0x

Vy někoho tak moc milujete ale nechcete s ním mít sex. Problém je, že sex je u milující dvojice prostě normální, jak společensky tak fyziologicky a je potřeba si přiznat, že vy chcete něco neobvyklého. Pak je potřeba si říci proč. Máte psychické problémy? Jste frigidní atd...Jakmile si nalejete čistého vína, tak si k sobě najdete také vhodného partnera, například také frigidního a budete spokojení. Ptát se, proč jemu nestačí roky mazlení je jako ptát se proč když někdo žízní tak se nenapije po kapičkách ale vodu loká plnými doušky.

hodnocení

0x

Možná jste asexuálka, na tom není nic divného, ale je potřeba počítat, že se nejaký vztah bude hledat hůř.

Malá alegorie, Snad pochopíš co jsem chtěl říct..

Stojíš v cukrárně s flaškou kyselých okurek a kroutíš hlavou nad tím, proč to lidi jedí, když se po tom kazí zuby.

Přitom jsi sama ještě ani neochutnala. A aby ti to nebylo málo, přivedeš dovnitř i kluka , který z venku slintal na výlohu a říkáš mu - jestli mě máš rád, dej si se mnou rychlokvašky a na sladký zapomeň. Když neodolá a jde k pultu se sladkostmi, stěžuješ si na něj, že asi není normální.

Ano vztahy bez sexu fungují, většinou ale uspokojivě až u důchodců.

Asi nechápe, kdo je asexuál. Ta vaše alegorie je jako říkat, že když je někdo gay, tak akorát neví, o co přichází, když se ženskou nespal. Je to nesmysl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]