Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dívčí nohy mě zaujmou první

Od: barney* odpovědí: 11 změna:

Zdravím, mám jeden dotaz, skoro více než cokoliv jiného(kromě zadečku) mně na dívkách vzrušují nohy, třeba oblečené do silonek. a když se na dívku poprvé kouknu, vždy můj pohled směřuje na nohy, poté obličej a pak až zadeček a poté to ostatní(prsa). je to normální? nebudu mít třeba problém s hledáním partnerky? prosím pomozte.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

1x

Nevidím v tom vůbec nic nenormálního. Problém mít určitě nebudete, když začnete hledat hnedka zjara a nenecháte to až na zimu. Já si myslím, že u nás je hodně pěkných holek, takže určitě máte šanci si vybrat podle gusta. V téhle zimě určitě holky silonky nosí, tak neváhejte. Ať se Vám to povede. *srdce**srdce*

furtnic*
hodnocení

1x

To že se Ti líbí nohy je O.K.90% chlapů spíš zajímá,jaký je to mezi.

jarmik*
hodnocení

1x

Naopak! Když víš, co chceš, tak Ti to pomůže.

Jako Ty nejsi dokonalý, tak ani žádná žena není dokonalá. Když budeš mít něco, co se Ti určitě líbí, a něco, co zase dovedeš tolerovat, tak je to jen ku prospěchu:)

Jinak díky za pozitivní dotaz o něčem pěkném na světě*smich*

toni*
hodnocení

1x

Dnes většina holek chodí v ryflích a tam se křivé nohy poznají velmi těžce. To musí mít nohy silně do "O" aby se to poznalo. A nohy do "X" skoro nepoznáš a pokud má nohy nečitelné, tak to je katastrofa. Máte pravdu, že v létě se baby narvou do minisukní bez ohledu na to, že mají nohy jako tyčky u plotu. Ale nic si z toho nedělejte, nohy jdou vždy stranou.

hodnocení

0x

Ne, nebudeš. Je to každého věc, co se mu na druhém líbí.

ferda60*
hodnocení

0x

Z tohoto pohledu se prý dají muži rozdělit do tří kategorií. Ve Vašem dotazu jste popsal jednu z nich - je to tedy naprosto normální.

hodnocení

0x
Nejsme dokonalí...Každý sme nějaký..já mám to samé akorát se zadečkem respektivě mě stačí alespon trochu normální obash lebky, hezkej pevnej zadek a malý prsa.A hádej kde mám ruce když sem s tou svou...a souhlasím s tím že 9% chlapů zajímá..:D:D

hodnocení

0x

Jseš normální chlap. Někteří se dělí na horňáky a na dolňáky. Ty budeš asi dolňák a je to. Veškeré obavy pusť k vodě a hurá za ženskýma.

charlie1366*
hodnocení

0x

Myslím,že to není nic nenormálního,tohle dělá víc mužů.A partnerku si určitě najdete nemějte strach*placni*

bberi*
hodnocení

0x

No a tak jsi ulítlej na nohy...

Někoho zas zaujmou ruce...

Bud v klidu!

hanszimmer*
hodnocení

0x

Nemyslim jsi že je to broblém je to super pač každýmu jse líbí něco jiného a nevěš si z toho hlavu vše je normální.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]