Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Členství v siti LinkedIn

Od: zajda888® odpovědí: 2 změna:
Pěkný večer,
už pár lidí mě pozvalo do soc.sítě LinkedIn ale já jak slyším soc.sítě,chytam kopřivku,takže jsem vždy odmítl.Někdo mi říkal,že tohle není takový sajrajt jako Facebook.Jste tam někdo, můžete se podělit, jak se vám to jeví?
Díky moc

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

2x

Dobrý večer,

sociální síť vůbec není špatný nástroj, záleží jen, kdo jak ho uchopí takže bych to zas tak neodsuzoval.

Co se týče LinkedIn je to hlavně sociální síť pro podnikatele a firmy, navíc v dnešní době pokud třeba někam zasíláte CV, tak některé formuláře nabízí zkopirování dat pravě z LinkedIn. Já osobně tomu, říká taková elekronická rozšířená vizitka. Pro business a získávání kontaktů fajn věc.

Stejně tak dobře se dá využit i ten FB, G+ nebo twitter ;)

iz*
hodnocení

0x

Souhlasím s Filipem, ze sociálních sítě včetně Facebooku dělá "sajrajt" jen někdo. Záleží na každém uživateli, koho si pozve do "přátel" nebo do "své sítě", podle toho pak bude jeho síť vypadat. LinkedIn je zaměřen profesně, takže tam najdete méně "balastu" (téměř žádný).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]