Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkáte na takovýto typ kluka?

Od: sinoe odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer, tak jsem si uvědomila, že se mi líbí jeden kluk a v mém životě i takovýto typ já preferuji. Tak se ptám ze zajímavosti, jaký máte na tyto typy názor?

Nosí košile, svetry, nebo takové pěkné mikiny, které nosí ke svému kabátu, polobotky, nebo jiný podobný styl bot. Co jsem si všimla, tak má i pánské pěkné hodinky, koženou peněženku. Poslouchá americkou hudbu ze 40-60 let... je hodně literárně založen... dbá o sebe a je pěkný. Já jedu v podobném směru a prostě mě fascinuje v dobrém slova smyslu, že v 18cti udělá ze sebe muže, který má dobré chování a je společenský. A jak to máte vy? Preferujete radši sportovně založené muže, nebo páni takové ženy? Co se týče ošacení, tak i nějaké moderní barevné bundy, boty a čepice? Mě se to osobně moc nezamlouvá. Ale ten styl života, jeho oblíbený styl hudby a další věci mě úplně rozpouštějí, že se ještě dnes někdo takový najde.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

1x

Ahoj,

já osobně, když si vybírám holku musí mít od nečeho trochu, pokud jí vezmu mezi kluky nepotřebuji nutně aby byla úplně dáma a naopak, pokud je potřeba, tak by dáma být měla. Myslím, že i dnešní jakési zařazení můžu na sportovní, elegantní, společenský a ja nevím co ještě je tak trochu mimo. Já osobně také nosím v podstatě jen košile, když je chladno dám i svetr nebo sáčko, přitom jsem ale sportovně založený kluk a někdy si prostě vezmu jen to triko a hodinky s koženým páskem vyměním za sportovní a to samé udělám i s botama :) Nemám problém si poslechnout starší hubnu, pokud mě zaujme to samé i s moderní. A co přesně si ty představuješ pod pojmem moderní barevná bunda? :-D

rexona*
hodnocení

0x

Vypadá to na skvělého gentlemana...z doby lordů a Sherloka Holmse. To už bych hned věděla, co mu koupit k vánocům (dýmku a voňavý tabák) :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]