Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte někdo zkušenost s firmou SBS TRADE. Je to výroba a prodej šperků? Jestli ano, jak vám jdou obchody, kolik vyděláte měsíčně a kolik času to spolkne.
Čím se tam dá vydělat víc - prodejem těch šperků nebo je to spíš o tom nalákat tam další lidičky?
Nevíte o nějaké práci, která se dá dělat při mateřské? Stačilo by mi vidělat si třeba jen 2 - 4 tis.
Zuzee, koukala jsem na jejich stránky, je to od nás z Jablonecka. Ale po rozpadu Bižutérky a jiných větších podniků včetně Jablonexu, tak je toho zde hodně. Toto je eseróčko se vkladem 200 tis.Kč a jediným vlastníkem - jednatelem ročník myslím 1977. Stránky má hezké, nabízí toho hodně. Ale že by se toho dost prodalo mezi přítelkyněmi a známými, to se mi moc nezdá. Spíš by se to hodilo do krámku a nebo stánku, kde příjde víc lidí a kde by byl možná větší obrat. Vyžádat si katalog za 55,-Kč, no to by nebyla tak veliká ztráta. A nebo si stáhněte katalog z jejich stránek a k tomu ceník a zkuste sondovat zájem. Protože potom ty další materiály už jsou podstatně dražší. A nebo, když už byste se pustila do tohoto způsobu prodeje, bylo by dobré to kombinovat třeba s kosmetikou. Nechci Vám to rozmlouvat, ale moc velký úspěch tomuto podnikání nedávám. I když třeba bývalá švagrová se po sameťáku pustila do prodeje kosmetiky. Byla to spíš uzavřená, chladná paní, ale myslím, že si svou klientelu u nás v městečku vybudovala a obíhá klientky doposud. Hodně štěstí!
Dobrý večer zuzee,
já s firmou SBS Trade spolupracuji od února letošního roku. Ale na prodej moc nejstem a dávám přednost budování svého týmu lidiček. Ale i přesto příležitostně prodávám, ale nikoho neobíhám ani nic nevnucuji, spíš se jen příležitostně o špercích zmíním a pak ukáži nebo zapůjčím katalog. Šperky se líbí a jsou opravdu kvalitní, pokud se vyskytne nějaký problém, firma ho vyřeší ke spokojenosti zákazníka. Jednání s firmou je pružné a solidní. Co se práce týče, nebudu lhát, každý začátek je těžký. Chce to velkou trtpělivost a odhodlání trávit touto prací opravdu denně kolem 2 hodin. Žádné peníze nejsou zadarmo a ani žádné rychlé bezpracné výdělky neexistují. Od června firma změnila podmínky registrace. Ta nyní nově stojí symbolických 55 Kč (dříve 550 a 1399 Kč) a v registračním balíčku obdržíte nový 116ti stránkový katalog v ceně 30 Kč, plastovou měrku na prsteny za 15 Kč, školící firemní materiály a doživotní slevu na nákup šperků 20 %. Díky této částce se registrace stala dostupná pro každého. Navíc pro toho, kdo se rozhodne tuto registraci využít pouze pro nákup šperků s takovou slevou pro sebe, svou rodinu, kamarádky, je tato možnost výhodná, protože už na tak příjemných cenách může nemálo ušetřit. Takže i tato skutečnost nám při práci moc pomůže, protože zájem o registrace se zvýšil. Kdybyste měla nějaký dotaz nebo zájem o registraci, písněte mi na mail verenata@seznam.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.