Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup dárků v Paříži

Od: arwi® odpovědí: 5 změna:

Doslali jsme od našich mladých víkend v Paříži.Letecky a bereme si pouze příruční zavazadlo.Potěšilo by je ,kdyby jsme jim přivezli víno a sýry,ale to asi do letadla,do příručního zavazadla nelze,Co jim tedy přivézt jiného?Poradte prosím.Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Vezměte sebou obyčejný kufr nebo tašku, v Paříži nechte v hotelu. Nebo si kufr v P. kupte laciný, třeba u vetešníka Na zpáteční cestě ho naplňte sýry a vínem a odbavte na letišti. Dělá to tak většina lidí.
Mladí si to za ten dárek zaslouží.

Hejkálku, dala jsem ti bod, ale má to jeden háček. Místo aby si cestovatelé užívali každého kroku a každého pohledu, budou hledat vetešníka nebo prodejnu sýru, kde to nemají zas až tak drahé. Vlastní zkušenost. *zed* Já bych navrhovala, kupte to, co vás cvrnkne do nosu nebo na vás zavolá. Nikdo nemá hlad a dokonce ani hlad po nějakém mimořádném soustě. Jde o pozornost! Užijte si výlet a nedejte si zkazit ani minutu kusem nějakého žvance! Byť mimořádného. Víkend není zas až tak dlouhý.

hodnocení

Ano,dobrý nápad,děkuji.

hodnocení

0x

A proč by to nešlo. Já bych zrovna chtěla sýry odtamtud. To co se prodává tady je nesrovnatelné. Tak dlouho zase cesta letadlem netrvá, 45 minut. Sama jsem si je takto vozila bez problémů. A jestli by jim to udělalo radost, tak není co řešit. Mně byste teda udělala radost obrovskou. Už tam nejezdím.

hodnocení

Ale v kabinovém zavazadle se asi jídlo a pití vozit nemůže a odbavované mít nebudeme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]