Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zanet v loktu

Od: kostraxx* odpovědí: 7 změna:

Dobry den 3 tydny me bolel loket pri namaze,vcera me pichli injekci do loktu a ruku mam jeste horsi a celou bolavou .Mate zkusenosti s tim diky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Možná pretazene svalstvo-tenisový loket.
Léčba např. rázovou vlnou.

hodnocení

0x

Mám a velice špatné. Říká se tomu "tenisový loket". Je to způsobeno tím, že děláte dlouhodobě při práci stejný pohyb. Já tím trpěla celý rok. Je tomu už několik let a také mi dělali opichy, které mi nepomáhaly. Je to dost těžko léčitelné a dlouhodobé, pokud se tedy tato nemoc opravdu rozjede. V té době jsem si objednala vestavené skříně do bytu a ten dělník mi najednou řekl, že musí druhý den do Prahy k lékaři s tenisovým loktem. Dostal na to lék a za dva dny mi řekl, že to je zázrak ten lék, že má pokoj a to s tím trpěl dlouhodobě a uvažovalo se operaci. Já si ten lék také obstarala přes kamarádku doktorku, stálo to 1200 Kč a jmenoval se Vioxx. Je to už patnáct let. Koupila jsem si dvě krabičky. Po první krabičce bolest zmizela, úplně a nadobro. Tak jsem si tu druhou krabičku dlouhá léta schovávala pro případ. Trvalo to fakt několik let, než se mi to vrátilo a mezi tím lék prošel lhůtou trvanlivosti. Tak jsem si chtěla obstarat nový a zjistila jsem, že byl už dávno stažen po celé Evropě z prodeje, že pocházel z Ameriky a že prý několik lidí po jeho požití zemřelo na mrtvici.Tak je zakázán. Nemohla jsem sehnat nic, co by mi pomohlo, tak jsem nakonec spolikala i ten prošlý a pomohl znovu. Je to už asi sedm let, možná víc a zatím mám klid. Ale co budu dělat, jestli to znova začne, to teda nevím. Zeptejte se na tento lék svého lékaře a uvidíte, že ho bude dobře znát. Požádejte ho, jestli dnes existuje nějaký jiný na stejné léčivé bázi. Já mám dodnes schovanou tu karbičku, je tam napsáno "účinná látka rofecoxibum 12,5 mg. je tam 28 tablet. Cena tenkrát 1.126.60 Kč. bylo to v roce 2003. Když tak mi potom písněte do vnitřní pošty, co Vám lékař řekl a doporučil místo toho. Díky.

zepe*
hodnocení

0x

Druhý den je to nejhorší pak to přejde a prestane bolet.mam jich za sebou asi cca 20 :) už jsem neudržel v ruce ani hrníček

Nic mi nepomahalo stále se to vrací.Trochu pomohlo ozařování a na operaci se mi moc nechce

doplněno 13.12.14 09:45:

Rázová vlna se platí.To jsem nechtěl protože to není jisté a za ty prachy? :)

Ozařování je zadarmo ale myslím že na ozářku posílají od 35 let.

Nebo si chodit stale dokola pro včelky jsou vynikající ale mají krátký ucinek (u mě cca 3 tydny) ale kortikoidy zase nejsou tak dobre dlouhodobě.Je spoustu článků o tenisovém loktu

Přesně tak Zepe. Ten Vioxx byl fakticky zázračný lék. Nic jiného mi nepomohlo dlouhodobě. Bylo to jak píšete, vracelo se to a ani ty injekce nepomáhaly. A mně lékař tenkrát řekl, že mi jich nemůže píchnout víc než asi pět ročně. Byly v tom nějaké kortikoidy. Nesměla jsem po vpíchnutí rukou hýbat několik hodin, aby se sérum nerozeběhlo do těla a zůstalo co nejdéle v místě. A to mi to tenkrát dělal renomovaný lékař specializovaný na sportovce. Bylo to v cizině. Také jsem neudržela hrneček, strašná bolest při každém pohybu.Pak pomohl Vioxx.

hodnocení

0x

Jojo, tenisový loket, to je sajrajt. Mám to za sebou. Přečtěte si, co všechno Vás může potkat: lekari-online.cz/... Já jsem nakonec skončil po dvou letech na operačním sále. Ale konečně je pokoj!

lennka*
hodnocení

0x

Dobrý den marodím s tenisákem už 2 měsíce,nyní jsem dochodila rehabilitace,ty byly o ničem.Jen mi asi 5 min.píchaly elektr.jehlicí kolem lokte.Posledních 14 dní se to zhoršilo ,že nemůžu ani tu ruku natáhnout.Ve středu jdu k ortopedovi ne kobtrolu,tak se děsím jakou bude mít ze mě radost a co mi hlavně řekne on.Po té injekci to tak 2 dny bolí pak to odezní jak už tady píší.Taky jsem pročetla celej nett a rady a léčby,no a ruka pořád bolí.Tak uvidíme co pan doktor navrhne.Přeji Vám i sobě brzské uzdravení.

duha*
hodnocení

0x

ta injekce do lokte bolí tak 2 dny pak to přestane a po 3 týdnech co jsem měl jít na kontrolu jsem si na doléčení koupil v lékarně Peruánský balzám sice 100gr za 400 Kč a po 14 dnech mazání mám klid,v případě jakékoli bolesti na způsob zánětu jen ten balzám , není to žádná chemie a vím že pomůže akorát mi ze začátku vadil ten vanilkový smrad

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]