Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pritelkyne, hory a prvni sex?

Od: valkal odpovědí: 6 změna:

Uz jsem sem pred par tydny psal, ze bych rad po ted uz to je temer 3 mesicni znamost zkusit nejake intimnosti. Ale problem byl ze neni vicemene kde a take to ze otevrene jsme se nikdy o sexu nebavili. Ale fyzicky kontakt ji je urcite prijemny, mame se radi a mam pocit, ze je jen otazkou casu kdy budeme sami a probehne neco vic. On to nemusi byt hned sex, ale i kdyby melo jit o nejake jine intimni sblizovani, hlazeni, mazleni, peting apod. - jako myslim tim vsechny tyto aktivity nekde v posteli a bez hadru na sobe, protoze jinak mazleni, libani, hlazeni neni problem. Planujeme jet nekdy v lednu, konecne budeme nekde jen sami 2 a tak me napada jen otazka, jestli je dobre nejak planovat s pritelkyni predem krome lyzovani i nase vecerni aktivity, nebo mam proste s sebou vzit par baleni kondomu a treba nejaky olejicek a podobne vychytavky a cekat co se tam stane? Pripadne jak tuto otazku nejak slusne polozit. Prijit za pritelkyni a zeptat se ji jestli budeme na horach po lyzovani i soulozit mi neprijde moc vhodne :-D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Vy jeden kujóne! Teda zeptat se mě, zda budeme lyžovat a souložit, dostal byste jednu do nosu. To, že si to myslíte, je normální, ale nedá se hned ventilovat všechno, co se Vám honí hlavou.

Protože na horách je zatím sněhu málo, myslím, že nebudete lyžovat, spíš nastoupí ta náhradní aktivita. Ty kondomy,případně lubrikační gel si s sebou jistě vezměte, slečna asi HA neužívá, když nemá sex, tedy aby byla chráněná. Ale nemluvte o tom před ní, ono se samo ukáže, jak se vše bude vyvíjet. Myslím si, že i ona třeba s něčím podobným v duchu počítá. Ale nemluví o tom a čeká, jak se to mezi vámi vyvrbí.

A pokud se třeba slečně bude zdát, že se neznáte ještě tak dlouho, do ničeho ji nenuťte, nechte to na ní, aby se sama rozhodla, kdy to bude. A uvidíte, že to bude o to hezčí.

Tak hlavně, at´ si pěkně zalyžujete! *haha* Jaga.

vlasatec*
Prej malo sněhu, v lednu už se určitě bude dát lyžovat. Existuje totiž něco jako umělý sníh, stačí aby trochu mrzlo...

hodnocení

2x

Čím pečlivější plánování, tím větší zklamání. Nech tomu volný průběh, ono se to nějak vyvrbí.

dejavu*
hodnocení

0x

Jsem ráda, že jste vzal za vděk mou radou, myslím, že tohle bude naprosto přirozené a též tam bude víc času během pobytu a nebude neúměrný tlak jen na jeden krátký okamžik. Líbí se mi ten nenásilný pohled, že k přímému styku dojít ani nemusí, stačí nějak prohloubit tu intimní blízkost mazlením a ono se uvidí podle situace a toho, jak to bude děvče vnímat.

Jinak souhlas opět s babajaga, o tomhle se nemluví a neplánuje nahlas. Co máte mít s sebou, to dobře víte. :) Místo sexuálního itineráře naplánujte spíš výlety do okolí, abyste se tam přes den nenudili, pokud se nebude dát lyžovat, zapřemýšlejte i o aktivitách na večer, pokud to nebude jen o sexu, tedy čím se tam dá zabavit večer v okolí, protože stmívá se brzo (tancovačky, koncerty, diskotéky aj.), vezměte třeba nějaké hry nebo si kupte nějakou zajímavou hru novou, která by vás mohla bavit oba atd. a pak už se jen těšte. :)

hodnocení

0x

Jednou vyprávěl příhodu pan Josef Bek o páru, co jel na 14dní na hory. A tam souložili a souložili.. až poslední den si řekli, že by si mohli i zalyžovat - jak ona vylezla ven, stoupla na zamrzlé schody, spadla a zlomila si nohu.*cert*

Pokud vám záleží na zdraví, lyžování vynecháte *smich*

Balíček kondomů se nepronese... můžete ho mít hozený třeba v ponožkách - a když bude potřeba, víte, kam šáhnout :)

nonic
hodnocení

0x

Tak jsem to četla několikrát a přijde mi to fakt o ničem-jestli je to dobré plánovat s přítelkyní (jak jako) nebo jestli je dobré čekat co se vyvrbí...Plánujte sám a na horách už k tomu příležitostí bude hafo ne?...to jsou problémy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na první sex
Otázky na téma první sex

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]