Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč tolik lidí zajímají tzv. celebrity?

Od: janmenk odpovědí: 10 změna:

Nerozmím, proč tolik lidí zajímá, třeba s kým má dítě Gott, s kým chodí Bílá, co se kde vyštrachalo po Bartošové nebo co já vím, kde zrovna nějaká Machálková v jakých šatech vymetá bary.

To mají ti lidé skutečně tak ubohý a nudný vlastní život, že je ty tzv. celebrity a jejich život zajímá?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

2x

Já bych otázku položila jinak - Proč tolik lidí se NEzajímá o celebrity?

Odpověď - protože jsou normální, mají vlastní bohatý život, drby o celebritách je jen ztráta času.

culdabulda1*
hodnocení

1x

no přece ze zvědavosti - ale není celebrita jako celebrita.

Zajímá mne jen ten, koho mám ráda, nebo koho obdivuju, nebo naopak. Celebrity přece mají lidi zajímat, nebo v nich vzbuzovat nějaké emoce - od toho jsou to celebrity, ať už v jakémkoliv oboru.

Taky můžou být pro lidi i příkladem

doplněno 12.12.14 18:43:

- ještě - proč bych si svůj "ubohej" život nezpestřila, když mi to dnes média nabízejí horem dolem !

iz*
hodnocení

1x

Mne nezajímají a neznám nikoho, koho by zajímaly. Přesto si myslím, že nikdo nemáme právo kritizovat něčí zájmy nebo někoho dokonce podezřívat, že si zájmem o cokoliv/kohokoliv zpestřuje svůj "ubohý" život.

hodnocení

1x

Nevím, mě spíš zajímá, co řekne na konferenci Emma Watson nebo Neil DeGrasse Tyson. Taky jakou moudrost nebo blbinu pronese Misha Collins. Ale taky to, co za srandu udělá Chris Pratt, jakou poezii zarecituje Tom Hiddleston nebo jak Scarlett Johansson pošle dotěrné reportéry k čertu a Sebastian Stan jen jak cute vypadá. Každý máme něco, takže bych nehanila něčí zábavu, protože tomu taky neholduju... I když je pravda, že člověka by mělo spíš zajímat to, co ti lidé dělají a říkají (tj. moudra, rady, tipy, třeba i vtipné historky, charity a jejich propagace a podobně), než s kým zrovna chodí (to se ještě dá) nebo kde byli včera koupit mlíko a tři rohlíky (to už je fakt na hlavu).

lidus*
hodnocení

1x

Co to je CELEBRITA co to je VIP? Od té doby co je celebrita i Nella z Brna (reality hotel paradise), Regina z vyvolených a opět brňačka co bydlí u přehrady v zahradní chatce (obě znám na vlastní oči), může být VIP každý zaběhlý pes. Nekoukám na žádné bulvární zprávy, nechápu jak může někdo sledovat už jen ty ¨po zpravodajství na primě a herečky, zpěváci v cizině (zvláště ti v Americe) jsou mi šumafuk. Obyčejně až o někom něco zaslechnu, vyhledám si na nettu kdo to vlastně je abych nebyla za blbce.

culdabulda1*

- no vidíte, já zase nevím, co je Nella z Brna a vyvolení, žádnou reality show jsem nikdy neviděla, jsou mi bytostně protivné, nemůžu ani koukat na prostřeno, nebo na šou Zd. Pohreicha (vidíte - taky celebrita).

Pokud se týká "dělníků" bulváru - je to jejich práce, živí je a těžko jim můžu zazlívat jejich "hyenismus" - všude je velká konkurence. A nevidím nějaký zvláštní rozdíl mezi jejich prací a reportážemi některých "zprávařů", kteří jsou schopni ptát se lidí, které postihlo nějaké neštěstí - jak se cítí a co na to říkají. !

- mediální kampani kolem I.Bartošové se vůbec nedivím - jeden z největších a nejpikantnějších skandálů v šoubysnysu - a nevyužít ho...? Kde žijete?

doplněno 12.12.14 20:33:

- a to, že jsou lidi zvědaví na skandály kolem jiných lidí a "smlsávají" si na jejich úletech, nebo neštěstí, je prostě reál, tak jako to, že jsou války, nebo že lidi zabíjejí a jedí zvířata a posmívají se těm, kterým je zvířat líto. Kdyby nebyli lidi, nebyly by ani bulváry.

dejavu*
hodnocení

0x

Myslím, že je to tím, že tito lidé se jim cpou v médiích a chytí se toho lidé s nezajímavým osobním životem. Celebritu lze udělat i z moderátorů, kteří byli dřív neviditelní, celebrity jde udělat z kohokoliv, viz O. Štiková a jiné nuly, které jdou bulváru naproti.

Když se to patřičně bulvárně podá, aby to budilo emoce, pak na to tihle lidé klikají a kupují noviny, jsou zvědaví a celebrita je na světě. A bulvár, ten jede jen na emoce, to je jeho motor. Uplete i z lejna bič, aby to bylo zdánlivě šokující, budilo to závist, strach, nadšení, hysterii, smutek, cokoliv. Když se to pak spojí s tím známým obličejem, pak už to má domino efekt.

doplněno 12.12.14 18:13:

Mně dřív vrtalo hlavou, proč si časopisy a noviny nevezmou na mušku opravdu zajímavého člověka, který má zajímavou náplň práce i osobní život, ale pak jsem pochopila, že to není tím, že by o něm nevěděli redaktoři, ale je to přímo záměrem. Inteligentní a zajímavý člověk je pro bulvár kontraindikován. :-D

hodnocení

0x

Ano ubohý život,vzpomínka na doby kdy se žilo na pavlači a sledovalo se kdo kam jde a s kým a v kolik se vrací a jak vypadá a jestli sousetka není v jináči a tak dále a tak dále.Říká se,že celebrity dělají i naschváli aby se druhý den o nich psalo a byly zase v podvědomí lidí protože o kom se nepíše v bulváru jako by nebyl...

hodnocení

0x

Tak to je to posledni co mne zajima-kdo-s kym - o cem - pro koho,uz jen to slovo CELEBRITY mi nahani pupinky BBRRRRR!

hodnocení

0x

*cert* Vydržte to koukat celé!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]