Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tipy na vánoční film

Od: trouba22* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

nemáte někdo nějaký tip na dobrý vánoční film? S kamarádkou si uděláme v úterý hezký den a chtěli bychom si pustit nějaký pěkný film alespoň jako takovou kulisu..sice jen jako kulisu ale přece jen by to chtělo nějaký hezký film :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
osobně jsem manžela donutila se podívat na britský film Láska nebeská (Love actually), je vemi příjemný film odehrávající se v období Vánoc v Londýně (především), hraje tam fůra vynikajicích britských herců...
mili*

Nebo Zamilovat se, tam je taky o Vánocích...

dejavu*
hodnocení

0x

Zdravím, já si kolem Vánoc občas pouštím tenhle film csfd.cz/... , protože z něj jde na mne dobrá nálada, ale ne každý má chuť na film pro pamětníky. Pak mám moc ráda taky tento csfd.cz/... - který ovšem romantický není ani trochu, samozřejmě nejvánočnější je tohle csfd.cz/... . Z těch moderních pohádek mne v poslední době oslovila akorát tato csfd.cz/...

No a z hollywoodské produkce s vánoční tématikou se dá vidět

csfd.cz/...

csfd.cz/...

csfd.cz/...

csfd.cz/...

csfd.cz/...

doplněno 12.12.14 18:09:

zwiki - Nezapomněla, nemám je ráda, nekoukám na ně, a to včetně legendárního Mrazíka, okolo kterého se strhl úplný kult, takže nedoporučuji ani ostatním. Mám ráda pohádky české, takže místo Mrazíka doporučuji spíš Dva mrazíky, které namluvil Jan Werich csfd.cz/...

doplněno 12.12.14 18:14:

A kdo má na Dva mrazíky náladu zrovna teď, tak jsou zde :)

zwiki*
hodnocení

0x

Na ruské pohádky jste zapoměla.

faithoncemore*
hodnocení

0x

Napadaj mne filmy vhodné pro holčičí den, ale nejsou vánoční :)

...Příběh rytíře, Čokoláda, Hříšný tanec, Titanic.

Nu anebo klasika vánoční - Láska nebeská, ale v originále :) ...jistě ji v TV budou dávat, ale s dabingem.

milan23*
hodnocení

0x
Já bych doporučil ,,Polární expres"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]