Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítelkyně a zvláštní chování

Od: konrader odpovědí: 4 změna:

Dobrého večera přeji. Přijde mi, že i po 3 měsících vztahu má stále moje přítelkyně tak trochu problém asi se stydlivostí a já mám pak problém s tím že nevím jestli jsem něco nezoral.

Zásadně o svých kamarádech nebo rodině pouze vypráví, nikdy jsem jediného jejího známého nebo příbuzného neviděl. Přitom ode mě zná třeba i babičku (sice náhodou, ale zná). Nevím, jestli se bojí jak budou třeba rodiče reagovat, ale přeci musí být zvědaví, s kým chodí ven :)

Další věc - když jsme náhodou někde sami kde nás nemůže nikdo rušit, je velice uvolněná, tulí se, mazlí se, hladí, líbá, zatímco když hrozí nebezpečí že kolem nás někdo půjde (stojíme před vchodem do jejího domu, na zastávce, u lavičky,...), tak je taková ostražitá a kolikrát se i stane, že se začneme líbat a občas když slyší kroky nebo jí přijde, že náš někdo "pozoruje" tak přestane a čeká...

Snažím se nelíbat jí na takových místech, kde tohle hrozí, ale když jdeme na půl dne třeba do centra, tak si přece pusu někde dát musíme :) tak bych potřeboval radu, jak jí pomoct, aby se trochu "otrkala", protože podobně je tom i s mluvením, většinou čeká až nadhodím nějaké téma nebo se na něco zeptám a pak se teprve rozpovídá.

Prostě - někdo se po 3 měsících ve vztahu nudí, v sexu vyzkoušeli celou kamasutru a já se stále mořím s tím, jestli se hodí políbit jí zrovna tady, nebo ne, protože hrozí že jí něco vyruší. Fakt nevím co s ní, když jsme sami (což je velmi výjimečně, třeba 2x za měsíc když narazíme třeba na prázdnou kavárnu) tak je celkem odvážná, přijde mi že by mě nejradši "sežrala", ale ve společnosti se chová úplně jinak, sice mě třeba chytne za ruku ale víc nic.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

1x

Dobrý večer,

přesně takhle jí to řekněte, až budete s ní sedět, čeho se neustále tak obává ze strany cizích lidí, jestli má nějaký strach z rodičů a jestli vám o tom chce povědět, že vás to mrzí a nerozumíte tomu, čeho se tak bojí. Je to spíš reakce vdané ženy, aby ji někdo nenačapal s milencem. :)

junkers*
hodnocení

1x

Vaše "přítelkyně" bude zřejmě bývalá smažka, které došly peníze, tak chce na čas zakotvit u někoho nezkušeného. Samozřejmě se bojí, aby jí s vámi neviděl někdo z dealerů a bývalých zákazníků.

iz*
hodnocení

1x

Já s Vaší přítelkyní souhlasím (podle mne její chování není zvláštní), některé projevy ani podle mne na veřejnost nepatří. Pokud to Vaší přítelkyni vadí, budete se jí muset přizpůsobit, nebo si najít přítelkyni, které veřejnost nedělá problémy.

Tři měsíce jsou dost krátká doba, teprve se poznáváte. Až Vaše přtelkyně uzná za vhodné představit Vás svým rodičům, příbuzným, přátelům a kamarádům, udělá to. Nikam nespěchejte a nevnucujte se.

Mně přijde zvláštní spíše Vaše uspěchanost. Nechte všemu čas.

klera*
hodnocení

0x

Dobrý den, není to prostě její povahou? :) Že se stydí nějak projevovat na veřejnosti? Možná proto, že jí znáte jenom podle toho, jak se chová, když je s vámi sama, tak nevíte, že je velký introvert, když se má nějak projevit mezi více lidmi :) Já bych v tom hned nehledala problém ve vašem vztahu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]