Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
v pristim roce bych si rad pozadal o hypoteku, ale uz letos jsem narazil na problem pri zadost o pujcku pres IB. Proto jsem si prozretelne nechal zaslat vypis z CBCB a SOLUS. Jake bylo me prekvapeni, ze Solus je cisty, ale cbcb mam plny udaju ohledne pujcek z minulosti.
Nepatrim mezi nejake delikventy, ale obcas se opozdim o den, dva se splatkou - spise z vlastni neporadnosti, nez proto, ze bych na to nemel penize.
Takze tam mam asi 3 takove problemy. Nejvtipnejsi je muj kontokorent 13 tisic u Ceske Sporitelny, ktery uz 3 roky nemam a 2 roky nejsem klientem CS (poplatkovi zlodeji). Presto tam mam delikvenci typu 30 korun precerpany kontokorent jako neschopnost splacet - kvuli nauctovanym poplatkum na konci mesice... Vrrrr
Je mi jasne, ze se muzu zlobit jen na sebe, ze jsem vubec takove produkty bral a radsi si ruce neprerazil, ale otazka je, jak z toho ven?
Cetl jsem, ze se da bance poslat odvolani souhlasu se zpracovanim osobnich udaju a pozadat o vymaz techto udaju z rejstriku. Ale nekde jsem zase cetl, ze z CBCB to nejde a ze se to vymaze samo po 4 letech.
Jak to tedy je? Da se to nechat smazat i u CBCB a jak na to?
Jde v podstate jen o tu sporitelnu. Mam tam jeste uver u mbank se splatkou 1700 asi 2x opozdene zaplaceny, ale to uz neni takove drama, navic, u Mbank mam 3 ucty - kdybych chtel odvolat souhlas se zpracovanim ... , musim je zrusit?
Diky moc,
Petr
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.