Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádova oslava

Od: sominos odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, myslíte, že bych měl pustit 13-ti letého syna na oslavu s přespáním?

Jako dozor tam bude jeho matka. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

faithoncemore*
hodnocení

4x

Chi, představuju si, že sominos je ten třináctiletej kluk a pak naši diskusi vytiskne (bude-li souhlasná) a předloží rodičům :)
...ale promiňte, jestli to tak není :) ...jinak tohle si musí rozhodnout asi rodič stejně nakonec sám...jasně že chápu, že jen sbíráte názory jako podklad pro Vaše rozhodnutí. No já na Vašem místě bych se rozhodovala podle toho, jestli je to rodina, kde už párkrát byl ve dne, nebo nějakej novej kámoš, kde Váš kluk ještě vůbec nebyl. A k cizejm bych nepustila. A kdyby starej dobrej kámoš, tak jo, zavolala bych akorát té matce, abych se ujistila, že bude doma a že na mně má telefon.

Otec 13-letého syna je dostatečně kvalifikovaný na to, aby o takové záležitosti rozhodl sám, bez poradců.

Nicméně svého synka jsem na oslavu narozenin s přespáním pustil už v devíti. Ale chce to znát jeho kamarády a vědět, co jsou zač.

martinaa*
10.12.14 20:31

*palec*

hodnocení

0x

Pokud tam bude jeho matka,tak si myslím,že byste ho měl pustit.Ona přece na něj dohlédne...A sám píšete "dozor."

tlapka*
hodnocení

0x

Pokud tam bude zodpovědný dospělý dozor, tak proč ne? :)

hodnocení

0x

Pozor na tu 4% menšinu ! Je i pro chlapce nebezpečná !

ladinpraha*
hodnocení

0x

Promluv si s dozorem a pak se rozhodni.

Aloisb - tvůj příspěvek je jaksi mimo. V dotazu nic o žádných menšinách nevidím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]