Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trapné!? Jako Napoleon?

Od: bemicek odpovědí: 4 změna:

Prosím,

nevíte, prosím, někdo kolik měří bývalý primátor Prahy Pavel Bém?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Proč by jeho tělesná výška měla být trapná? Znám hodně vysokých blbců. Mně se zdá trapná ta otázka. A ještě k tomu ta asociace s Napoleonem, to už opravdu o něčem svědčí. Pokud o Napoleonovi víte pouze to, kolik měřil, tak se nakonec ani té Vaší otázce nedivím...

bemicek
hodnocení

já jsem chtěla napsat trapná otázka, ale v tom nadpisu nesmělo být slovo otázka

dejavu*
hodnocení

0x

Zeptám se staršího bráchy, jestli si to nepamatuje, chodil s ním na gymplu do třídy. :) Ale co si ho od vidění pamatuji, byl menší a drobnější, ale ne zas úplný skřet, tak něco přes 170 cm.

Jinak to o Napoleonovi a jeho výšce byla údajně fáma a nebyl malý, viz zde rustovyhormon.cz/...

doplněno 11.12.14 12:44:

Brácha pravil, že do 170 cm.

bemicek
hodnocení

Napoleon měl prý 168 cm. ale to na tu dobu bylo prý běžné. Jinak moc moc děkuji za odpověď. ;)

doplněno 10.12.14 10:28:

no jo, tak to v tom článku píšou taky :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]