Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paypal platba na aukru

Od: aggapy odpovědí: 6 změna:

když si zařídim paypal, můžu s nim platit normálně na aukro. Myslím posílat peníze na bankovní účty prodávajících. a jestli muhu přijíman platby.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud vím, tak převádět peníze na účet PayPalem nelze, prodávající by musel mít taky PayPal (pokud se něco nezměnilo). Přijímat peníze můžete, ale myslím, že tu možnost skoro nikdo nevyužije.

Na Aukru je lepší používat PayU.

Aukro si místo Paypal vymyslelo Paysec. Z toho jsou všichni prodejci "nadšení " protože si z převodu strhává almužničku i pro sebe.
Když si otevřete svoji složku Paypal tak vím že tam položka SEND MONEY je, ale jestli se tím dají poslat peníze na cizí konto nebo jen došlé peníze převést sobě na konto po tom jsem zatím nepátral.

Všechno špatně, jak rádio Jerevan.

Aukro si nevymyslelo Paysec, ale PayU. Nevím, že by byli všichni prodejci z něj "nadšení", naopak jej celkem rádi využívají (včetně mě). A není pravda, že si Aukro strhává almužničku, protože PayU je zdarma.

Ach jo, takhle vzniká fáma.

sanyo*

Souhlasím, zrovna včera jsem PayU nově instaloval, mohu potvrdit, že kupující si vybírají své prodejce také podle toho, zda prodejce má PayU, protože zde mají kupující záruku, že když pošlou peníze na tuto službu, tak o ně nepřijdou. Při běžném zasílání na účet, to není vždy pravda. Ještě před rokem se toho každý bál, dnes je situace opačná.., již jsem měl starou aktivaci PayU. Jinak PayPal mám taky, ale na jiné zahraniční portály, jsem s ním naprosto spokojen

Omlouvám se za záměnu Paysec a PayU a šíření fámy. Já na aukro neprodávám, jen kupuju. Několikrát jsem ale narazil na prodejce kteří tvrdili že platby PayU neakceptují protože je to přijde dráž než platba bankovním převodem. Připadalo mi to jako logické zdůvodnění protože jinak nevidím rozumný důvod proč se PayU vyhýbat. Pro ktpujícího je to pohodlné a převod je na rozdíl od mezibankovní transakce okamžitě potvrzený. Pokud je to tak jak říkáte, tak se ještě jednou omlouvám za šíření fámy. Příště si dám na prodejce, kteří PayU neakceptují jiný metr.

stirecek*
hodnocení

0x
Posílat peníze můžete jednoduše ze svého bankovnictví, případně platit kartou přímo na netu, pokud to prodávající podporuje. Platit přes paypal nebo podobné prostředníky je zbytečné a něco to stojí. Tak proč někomu cpát v podstatě za nic?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]