Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje nealko víno?

Od: nikki odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli existuje nealkoholické víno? Těhotná kamarádka o tom mluvila, tak bych se chtěla informovat o dostupnosti. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano. A lze si vybírat.

zbozi.cz/...

Existuje nealko víno?

haninka*
hodnocení

0x

Prodávávali ho v Bille. Jednou jsem ho koupila a byl to docela blemc. Možná se už dnes dělají lepší.

faithoncemore*

Chi, vybavila se mi scénka z Přátel, jak jim zhublý bývalý spolužák (Brad Pitt) přinesl dietní dort a podával jim ho se slovy: "Není tam mouka, není tam cukr, není tam mlíko. Není to dobrý. Vyhoď to..."

hodnocení

0x

Dobry den, existuje, ale je to celkem hnus, tedy to, co jsem ochutnal. Jeste mame jeden kus doma a manzelka si radeji da decku normalniho. Plodu to neskodi.

hodnocení

0x

Raději jednorázově skleničku dobrého vína nežli nějaký pochybný patok s názven nealkovíno! To už raději Vineu nebo Marku!

Ta sklenička vína neuškodí,teda za předpokladu že nebude každý den až do porodu!

asd*
hodnocení

0x

Existuje a je i dostupné. Ale nikdy jsem neochutnal, přeci jen veselá nálada z toho není, tak jsem pokaždé zvolil radši klasiku. Kdybych byl těhotný tak bych se vínu vyhnul, nebo něco lehkého do 10 voltů a max. půldecku na chuť. Jsou i dobrá vína kolem 7 voltů.

Vineu ne, ta současná je hnus.

kosma*
hodnocení

0x

To už je lepší nealko "šampus" tuším Bohemka kolem cca130.- Kč předražená limonáda ale když je nějaká příležitost tak si žena dá.Alkohol jí nedělá dobře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]