Hodnoceni rapu

Od: Datum: 07.12.14 15:17 odpovědí: 8 změna: 07.12.14 17:53

Chtěl bych se zeptat uživatelů co poslouchají rap.podle čeho vybírají rapery co poslouchají.

Jestli podle toho jakej má raper hlas nebo podle toho jaký má text.

Abych to vysvětlil někdo může mít pěknej hlas ale slabý texty a někdo může mít takovej přiteplenej hlas ale dobrý textytakže podle čeho si vybíráte.

Díky za odpovědi přemýšlím jestli mám dál rapovat nebo se na to vykašlat.Protože si myslím že mám dost vysokej hlas.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 07.12.14 15:29
avatar

Rap dělá ten, kdo neumí zpívat.

Ohodnoceno: 3x
 
Datum: 07.12.14 15:34
avatar

Souhlasím, ještě jsem neslyšela dobrý rap. A pokud by měl být ještě "slabý" text, už by se to nedalo poslouchat vůbec. Podle mne by měl být dobrý text i hlas.

Jenže ten, kdo má dobrý hlas, a kdo s ním umí zacházet, se nevěnuje rapu ...

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 07.12.14 15:38
avatar

Třeba Tarja Turunen... *srdce*

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 07.12.14 17:50
avatar

Tarja Turunen je moc pěkná holka, vybírá si dobré skladby, ale na zpěvu by ještě měla zapracovat. Zatím zní nejlépe s dobrým sborem ...

Ohodnoceno: 0x
 
Od: fanda96*
Datum: 07.12.14 15:36

Zpívat neumím to je pravda.Svůj hlas bych asi přirivnal k raperovi Indymu.


Ale nevím jestli dneska může být takový hlas úspěšný,přece jenom začínal v době kdy jsem se narodil.

Od: petr02
Datum: 07.12.14 16:45

Nesmysl. Rap je natolik rozšířenej žánr, že se v něm vyskytuje spousta nadaných lidí. Rap není jen Rytmus, 50 Cent, Eminem a všechny tyhle profláklá jména. Najedou se jedinci s kvalitními texty a velmi specifickými hlasy, kterej se nemusí používat nutně jen ke zpěvu. Rap se taky přelejvá do všech různejch hudebních směrů. Třeba i takovej syn Boba Marleyho koketuje s rapem a rozhodně je to s jeho hlasem zajímavé. Nejsem moc velkej posluchač rapu, ale muzice se věnuji odmalička, poslouchám stovky kapel a projektů napříč všemi žánry, od popu, všech možných žánrů metalu, přes jazz, vážnou hudbu, ambientní hudbu, neofolkovou, až třeba po ten rap. Rozhodně neodsuzuji žádnou hudbu, ani dechovku.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 07.12.14 17:53
avatar

Boba jsem poslouchala, jeho syna neznám. Rap mne nikdy nezaujal natolik, abych se v něm pokoušela hledat "nadané zpěváky". To, co jsem zatím slyšela, mne nepřesvědčilo.

Poslouchat můžu leccos (míním žánry), přednost dávám klasice.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 07.12.14 15:37
avatar

Otázkou je, co od toho očekáváš. Na uživení to nebude určitě, protože konkurence je obrovská. Ale jako kratochvíli, koníčka...proč ne. Vysoký hlas nemusí být nutně na škodu, příkladů je dost - 1, 2, 3. *kafe*

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.